Lotul de juniori s-a reunit cu o nouă conducere tehnică

Echipa națională de juniori (jucători născuți în 2006/2007) s-a reunit luni, la Pitești, pentru o acțiune ce va avea ca finalitate participarea la Jocurile Mediteraneene din Tunisia, ce vor avea loc în perioada 23-30 aprilie. Noul selecționer Vasile Boca (foto), antrenor la CSU Suceava și câștigător al mai multor titluri naționale la nivel de juniori, a convocat 20 de jucători, fiind obligat să opereze două modificări de ultim moment, din cauza accidentărilor lui Raul Popa (inter dreapta, Avatar Brașov) și Armando Kiss (portar, Academia Minaur). Juniorii români vor disputa două teste la Pitești cu Turcia, pe 20 și 21 aprilie, urmând ca pe 22 aprilie dimineața să plece în Tunisia.

LOT ROMÂNIA JUNIORI

Portari: Cătălin Haidu (LPS Tg. Mureș), David Bogos (CSS Odorhei), Denis Ștefan (CSM Ploiești).

Linia de 9 metri: Alexandru Pușcaș-Ilisei (LPS Tg. Mureș), Mihnea Caba (LPS Piatra Neamț), Vladimir Păunescu (Steaua), Andrei Rață, Codrin Dascălu (CSU Suceava), David Țuinea, Antonio Nedea (CSM București), Darius Simion (CSM Constanța), Adrian Condrea (CSM Focșani).

Extreme: Teodor Ilucă (CSU Suceava), Mihai Andronic (LPS Vaslui), Bogdan Holircă (LPS Tg. Mureș), Eduard Rusu (LPS Suceava), Alexandru Dumitru (CSM București).

Pivoți: Emanuel Șerban (CSU Suceava), Andrei Negrilă, Vladimir Ciușu (CSM București).

Un comentariu la „Lotul de juniori s-a reunit cu o nouă conducere tehnică

  • 18/04/2023 la 00:16
    Permalink

    Felicitari pentru membrii noii echipe nationale de juniori! Toti lucreaza foarte mult pentru a dovedi ce pot. Este minunat sa vezi tinerii entuziasti sa fie pe teren si sa isi foloseasca aptitudinile pentru a imbunatati echipa si pentru a castiga mai multe turnee si competitii. Mult noroc si succes echipei!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *