Preliminarii Euro 2024 / Cei 16 pentru meciul cu Austria

Naționala masculină se află în fața unei calificări la campionatul european după 28 de ani de absență. România întâlnește Austria miercuri, de la ora 17.30, în sala „Dinamo”, iar o victorie ar putea aduce mult visata calificare, în funcție și de rezultatul partidei Feroe – Ucraina. Austriecii au venit la București cu toate piesele de bază din postura de echipă deja calificată, în timp ce ai noștri sunt super-motivați să obțină biletele pentru europenele de anul viitor.

Sunt cele mai importante partide pentru handbalul masculin românesc din ultimii 30 de ani, le vom aborda 100% la victorie și sunt sigur că de data asta ne vom califica. Avem nevoie de sprijinul suporterilor, care să ne împingă de la spate în meciul cu Austria, după care să ne facem treaba cu Ucraina și să terminăm preliminariile cu două victorii. Robert Militaru 

Lotul României pentru partida cu Austria este următorul: Ionuț Iancu, Dan Vasile (portari), Tudor Botea, Robert Militaru, Cristian Ghiță, Javier Humet, Dan Racoțea, Andrei Drăgan, Daniel Stanciuc, Călin Căbuț, Ante Kuduz (linia de 9 metri), Nicușor Negru, Ionuț Nistor, Alexandru Tărîță (extreme), Robert Nagy, Călin Dedu (pivoți).

Foto: Emilia Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *