Video / Replica TEC vizavi de arbitrajul din finala juniorilor 3: nu luați din meritele copiilor care au câștigat pe teren!

Clubul bucureștean HC Talentul Este Cheia a realizat un montaj cu faze controversate din finala juniorilor 3 disputată duminică, la Craiova. Filmul conține 30 de faze, 19 cu greșeli în favoarea echipei Liceului Liviu Rebreanu Turda și 11 cu faze reclamate de echipa ardeleană – vezi AICI. Vă lăsăm să apreciați fazele incriminate, cu o precizare: tinerii handbaliști de la Turda trebuie să știe că ceea ce au făcut în debutul partidei este lipsă de fair-play, așa ceva nu se face!

”Deși au  fost multe, eu sunt convins că nu a fost vorba de greșeli intenționate. Cel mai important lucuru este să nu se ia din meritele unor copii care au câștigat pe teren”, a precizat antrenorul TEC, Ionuț Tița.

2 comentarii la „Video / Replica TEC vizavi de arbitrajul din finala juniorilor 3: nu luați din meritele copiilor care au câștigat pe teren!

 • 31/05/2023 la 10:59
  Permalink

  Pai pavele acum 2 zile erai siderat acum nu mai esti? Ne explicai tu cum e cu fazele. O joci cum iti convine. Sau asa e cand nu mai esti „bobinator”?
  Concluzia e clara: bucurestenii au castigat pe merit dar ura voastra fata de din/mazilu va face sa fiti nedrepti cu copiii.

  Răspunde
 • 31/05/2023 la 23:24
  Permalink

  Domnule Ali, multumesc pentru mesaj. Sa va raspund pe rand:
  – de siderat tot siderat sunt. Jocul extrem de periculos lasat de cei doi saltimbanci este descalifucant pentru ei si pentru cine i-a delegat. Cine i-a delegat? Nu plagiatorul, nu aia de tace si executa, nu stimabilul domn pripas. Nu. Constantin Din i-a delegat. Adica real cine i-a delegat.
  – da, este de apreciat ca au venit si ei cu niste faze. Adica clubul Hec. Sau Tec. Hai sa las rautatile pentru o clipa. In rest este exact cum am spus ieri: arbitrii au gresit de ambele parti danga langa, langa danga. Asta e tot ce poate constantin din. A devenit un (slab si foarte mic) clasic in viata. Daca un cuplu de arbitri face 30 de greseli la J3 si nu e viciere atunci ei trebuie exclusi din arbitraj. Nu au nimic de a face cu arbitrajul. Daca nu sunt exclusi atunci varianta vicierii intra in discutie.
  – ura mea fata de din/mazilu? Credeti-ma ca nu ii urasc pe din/mazilu. Nu am cum! De ce as uri un ghiolban si un frustrat precum mazilu sau un fraier precum din ( sa nu zic prost) care isi renega nasul si partenerul de arbitraj de zeci de ani pentru a se inconjura de un plagiator, de o executanta fara coloana vertebrala sau de personaje mici si insignifiante? Mi-e mila de micimea lor! Dar nu ii urasc! Ii urasc in schimb pe cei care il tin inca acolo pe acest din si pe acest mazilu! Da! Pe acestia/acestea ii/le urasc.
  – spuneti ca Tec e castigatoarea meritata. Inclin sa fiu de acord cu dumneavoastra. Tec e castigatoarea meritorie a campionatului. Cu mica precizare ca finala ar fi trebuit sa o piarda. Dar per total sunt peste Turda, valoric. Asa este. Insa in finala cu un antrenor ca Tita nu poti mai mult daca adversarul isi ridica nivelul. Nu Tec a pierdut finala ci Tita le-a pierdut-o. Nu e motivator. Nu are cunostintele pentru a fi. Si copiii au simtit asta. Opinia mea!
  – cat priveste meritul copiilor, toti, toate echipele au acelasi merit. Bravo lor pentru eforturi si daruire. Din pacate insa au intrat in lupta fripturistilor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *