Semifinale spectaculoase la turneul final al junioarelor 2

Sala ”Danubius” din Brăila a găzduit sâmbătă după-amiază cele două semifinale ale turneului final al campionatului junioarelor 2. Ambele dispute au fost foarte spectaculoase, de un nivel foarte bun, ambele au avut parte de răsturnări de scor, fiind câștigate de echipele mai bune la acel moment. E drept că diferența s-a făcut la mici detalii, însă nimic altceva n-a influențat rezultatele.

ACS Lucian Bute Galați a fost prima echipă care a obținut biletele pentru finala de duminică, după victoria cu CSM București. Echipa bucureșteană a controlat majoritatea primei reprize, însă gălățencele au revenit și au intrat la egalitate la pauză. Mai precise la linia de 9 metri, cu o coordonatoare mai inspirată, Denisa Constandache, jucătoarele de la Bute au condus toată repriza secundă și s-au impus pe merit.

Rapid București a câștigat a doua repriză după o revenire spectaculoasă în ultimul sfert de oră al jocului cu Corona Brașov. Echipa ardeleană a controlat autoritar jocul timp de 45 de minute, însă descalificarea Anei Șerban din minutul 48, după 3 eliminări de 2 minute, a scurtcircuitat angrenajul Coronei, care conducea cu 28-24 la acel moment. Brașovencele au făcut toate greșelile posibile, rapidistele n-au cedat niciun moment, au speculat degringolada din tabăra adversă și au câștigat.

Duminică se anunță alte două partide de zile mari: finala mică dintre Corona și CSM București de la ora 10 și finala mare dintre Bute Galați și Rapid, de la ora 13.

ACS LUCIAN BUTE GALAȚI – CSM BUCUREȘTI 28-27 (12-12)

RAPID BUCUREȘTI – CSM CORONA BRAȘOV 33-31 (13-17)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *