Înfrângeri pe linie pentru Constantin Din în Consiliul de Administrație

Ziua a doua a ședinței Consiliului de Administrație s-a desfășurat sub aceleași auspicii ca și prima, propunerile de modificări de regulamente ale conducerii FRH fiind respinse pe bandă rulantă. De altfel, ziua a început cum nu se poate mai prost pentru Constantin Din, propunerile de majorări ale taxelor fiind respinse cu o majoritate zdrobitoare, de 12-4! De asemenea, a picat propunerea ca arbitrii în activitate să facă parte din Comisia Centrală de Arbitri.

Mai mult, pentru funcțiile de președinți ai comisiilor de arbitri și observatori a fost respinsă propunerea ca aceștia să poată fi numiți și din rândul celor care nu au fost internaționali. Mai mult, la observatori, președintele trebuie să fi fost internațional cel puțin doi ani. Acest fapt face ca propunerile conducerii FRH, respinse deja ieri prin invalidarea Hotărârilor Comitetului Director, să fie imposibil de pus în practică, e vorba de Ionuț Barbu la arbitri și Marian State la observatori.

Una peste alta, a fost o ședință a Consiliului de Administrație umilitoare pentru conducerea executivă a federației, care și-a văzut respinse TOATE propunerile de modificări ale regulamentelor, lucru fără precedent. Rămâne de văzut cum și când vor fi returnate cheltuielile neaprobate joi de Consiliul de Administrație și dacă va fi sesizată Curtea de Conturi în acest caz. ”În condiții normale, un președinte care a pățit ce a pățit Constantin Din la această ședință a CA și-ar prezenta demisia de onoare”, ne-a spus un membru al Consiliului de Administrație.

Un ultim aspect: Adrian Manole, ultimul ales în Consiliul de Administrație, nu a avut drept de vot, deoarece alegerea sa nu a fost validată de instanța de judecată. Vă reamintim că alegerea sa a fost contestată de Vasile Pavel, citiți AICI. Astfel, există probabilitatea anulării acelor alegeri, ceea ce va atrage convocarea unei Adunări Generale, la care președintele FRH ar avea ocazia să se țină în sfârșit de cuvânt, supunând votului demisia sa de onoare.

Un comentariu la „Înfrângeri pe linie pentru Constantin Din în Consiliul de Administrație

  • 02/07/2023 la 11:16
    Permalink

    Mult zgomot pentru nimic. Nimic a fost, nimic va fi. Astept comentarii despre

    Mult zgomot pentru nimic. Nimic a fost, nimic nu se vede inainte. Hai sa vedem ce mai e nou la U19. Sau vechi…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *