Potaissa Turda vrea să revină pe podiumul Ligii Zimbrilor

După un sezon mai puțin reușit, încheiat pe locul 7 în campionatul primului eșalon masculin, antrenorul Potaissei Turda, Horațiu Gal, a sunat adunarea pentru începerea pregătirilor. Gruparea ardeleană își dorește o clasare pe podium la finele sezonului 2023/2024, dar și calificarea în Final Four-ul Cupei României. Turdenii se vor muta în ”casă nouă” în stagiunea viitoare, odată cu inaugurarea noi săli din Turda și se speră ca acest lucru să se petreacă chiar în prima etapă, pe 26 august, când Potaissa va primi vizita celor de la CSM Vaslui.

La capitolul noutăți, Potaissa Turda îi are pe Dragoș Hanțaru (Arendal – Norvegia), Irakli Kbilashvili (CSU Suceava), Claudio Ramos Madrigal (CSM Odorhei) și Mohammad Reza Oraei (Sepahan – Iran). Au plecat de la gruparea ardeleană Luka Groff, Milos Dragas, Andrei Totoi, Marius Szoke și Răzvan Pavel.

Potaissa va participa la trei turnee amicale: pe 28-29 iulie la Baia Mare (cu Minaur, CSM Sighișoara și Poli Timișoara), pe 11-12 august la Turda (cu CSU Suceava, CSM Focșani și Steaua București) și în perioada 18-21 august în Italia, la Sassari (cu echipele italiene Sassari și Junior Fassano și echipa bosniacă Sloboda Tuzla). De asemenea, ardelenii vor mai disputa două jocuri de verificare pe 4 și 5 august cu Dinamo și CSM București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *