Potaissa, Minaur și CSM Focșani și-au aflat adversarele din 16-imile Cupei EHF

Luni după-amiază a avut loc tragerea la sorți a partidelor din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei EHF masculine, în care țara noastră va fi reprezentată de trei echipe. Prima echipă românească extrasă a fost CSM Focșani, a cărei adversară va fi echipa islandeză Haukar.

Citește mai mult

Duminică fără surprize în Liga Zimbrilor

Etapa a opta a primului eșalon masculin a programat trei partide duminică seara, toate încheiate cu victoria echipelor care porneau favorite. Vicecampioana Potaissa Turda a avut probleme la Buzău doar în primele 25 de minute, după care s-a desprins treptat.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din etapa a șasea a Diviziei A masculine

Etapa a șasea a eșalonului secund masculin a început joi, cu partidele de la Turda și Piatra Neamț. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale jocurilor, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării acestora.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Egal dramatic la Bacău, victorie acasă pentru Turda

Potaissa Turda a câștigat primul meci al zilei de duminică din Liga Zimbrilor, învingând-o pe teren propriu pe CSM București. La Bacău, însă, a fost un duel pe viață și pe moarte între CSM-ul care nu l-a avut pe bancă pe Sandu Iacob, absent din motive medicale, și o echipă constănțeană care a venit pe malul Bistriței cu 5  absenți.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Buzăul și Turda au câștigat ultimele două partide ale etapei a cincea

Gazdele s-au impus previzibil în ultimele două jocuri ale etapei a cincea a Ligii Zimbrilor, care s-au disputat duminică seara. La Buzău, antrenorul Pero Milosevic și-a învins fără emoții fosta echipă, în timp ce, la Turda, Potaissa a învins-o pe nou-promovata U Cluj.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Focșaniul a învins vicecampioana într-un final dramatic

Penultimul meci al etapei a patra din primul eșalon masculin s-a disputat miercuri seara, la Focșani, între două echipe ce vor reprezenta România în Cupa EHF în acest sezon, CSM din localitate și Potaissa Turda. Vrâncenii și-au confirmat debutul excelent de stagiune, reușind să se impună la limită, 24-23, după un joc extrem de aspru.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Vicecampioana, surclasată pe teren propriu de Constanța

Ultimul meci al etapei a treia din Liga Zimbrilor s-a disputat vineri după-amiază la Turda, vicecampioana Potaissa primind vizita ”bronzului” din sezonul precedent, HC Dobrogea Sud Constanța. Un joc care se anunța, bineînțeles, echilibrat, dar în care oaspeții s-au impus fără drept de apel.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Dinamo s-a cam chinuit la Bacău, Xavi Pascual și-a rupt mâna înainte de meci și a făcut show după joc

După 33-17 în prima etapă cu Minaur, era de așteptat ca Dinamo să bată pas de defilare și la Bacău, în fața unei echipe care a înscris pe raportul de joc doar 9 jucători de câmp și 4 portari ! Cu toate acestea, diferențele de ”lungime” a băncilor sau cele valorice nu au existat în cea mai mare parte a jocului, în care echipa băcăuană a luptat cu ardoare.

Citește mai mult

Rezultate și imagini din jocurile de pregătire

Echipele din primele eșaloane handbalistice au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru viitorul sezon, care începe săptămâna viitoare. Echipele feminine vor juca în Cupa României, rămasă restantă din sezonul precedent, în timp ce echipele masculine încep campionatul pe 29 august, prima etapă fiind precedată de Supercupa României.

Citește mai mult