Programul etapei a VII-a din Liga Zimbrilor și televizările

Etapa a VII-a din primul eșalon al handbalului masculin este plină de meciuri tari. Astfel, primele patru clasate joacă între ele, la București și Focșani, în timp ce la Bacău se joacă un meci cu conotații la retrogradare.

Citește mai mult

Focșaniul își confirmă forma bună și câștigă la Turda / Declarațiile antrenorilor Horațiu Gal și Sandu Iacob pentru Handbal Mania

CSM Focșani a confirmat la Turda că debutul fast de sezon n-a fost întâmplător și a câștigat miercuri seara pe terenul câștigătoarei Cupei Challenge. Citiți declarațiile antrenorilor, în exclusivitate pentru Handbal Mania.

Citește mai mult

Potaissa câștigă la Bacău după un meci cu multe goluri și trece pe primul loc

Meci extrem de disputat miercuri seara, în Sala Sporturilor din Bacău, între nou-promovata CSM și deținătoarea Cupei Challenge. Potaissa Turda a câștigat în cele din urmă meritat, grație experienței și omogenității superioare, și s-a instalat în fotoliul de lider al Ligii Zimbrilor.

Citește mai mult

Flaviu Sâsâeac: Cei care s-au bucurat de eșecul nostru de moment, vor fi și în acest sezon puși cu ”botul pe labe”

În preajma returului pe care Potaissa Turda îl va susține în Cupa EHF cu FC Porto (sâmbătă, ora 18, în direct pe Digisport 2), președintele grupării ardelene a transmis un mesaj suporterilor echipei, prin intermediul site-ului turdanews.net.

Citește mai mult