Victorie cu emoții pentru CSM București în Champions League

Campioana CSM București a debutat sâmbătă cu o victorie în noua ediție a Champions League, 28-24 cu echipa daneză Odense. Bucureștencele au început în forță, au condus cu 5-0 în minutul 5 și cu 16-7 în minutul 25, intrând apoi cu 6 goluri avans la pauză. Cu Laura Glauser în mare formă în poartă, CSM-ul a conservat diferența de 6 goluri, având 24-18 în minutul 52. La acest scor, danezele au revenit cu 5 goluri consecutive în mai puțin de 4 minute, iar finalul se anunța incendiar. Din fericire, Glauser și-a continuat recitalul, iar campioana României a avut un final de joc fără emoții. În runda următoare din grupa A, CSM va juca duminică, 17 septembrie, în deplasare, cu Bietigheim. Rapidul va juca duminică, 10 septembrie, în prima etapă a grupei B în deplasare, cu Esbjerg, de la ora 17.

CSM BUCUREȘTI – ODENSE HANDBOLD 28-24 (16-10) Arbitri: Tatjana Prastalo / Vesna Balvan (Bosnia și Herțegovina)

CSM: Glauser, Eriksson – Neagu 8, Pintea 7, Zaadi 4, Arntzen 3, Ostergaard 2, Kobylinska 2, Flippes 1, Dindiligan 1, Rotaru, Stoica, Nikolic, Gutierrez. Antrenor: Adrtian Vasile.

Odense: Ten Holte, Reinhardt – Aardahl 7, Valle Dahl 4, Housheer 3, Nusser 2, Hojlund 2, Rushfeldt 2, Aune 1, Halilcevic 1, Mejlvang 1, Hageso 1, Van Wetering, Dano, Loseth. Antrenor: Ole Gjekstad.

Foto: Emilia Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *