Rapid a pierdut în Danemarca în Champions League

Rapid București a pierdut în deplasarea de la Esbjerg primul meci disputat în grupa B din ediția 2023-2024 a Champions League. Echipa bucureșteană a pierdut în fața campioanei Danemarcei cu 30-28, la capătul unui joc care l-a mulțumit pe antrenorul Kim Rasmussen.

„Să credem că putem, asta a contat cel mai mult pentru noi astăzi, să arătăm atitudinea potrivită, că am venit la acest meci foarte motivați. Am avut câteva meciuri de care nu suntem mândri și am muncit din greu cu toții pentru a schimba acest lucru. Sunt mândru de fete astăzi, am pus presiune pe Esbjerg până la final, cu puțin noroc poate am fi fost și mai aproape de ele. Dar când iei gol din extremă stânga de la 9 m, asta ne-a cam luat din energie pe final. Dar sunt mândru de fete, am pierdut în fața unei echipe foarte puternice, foarte organizate, căreia i-am dat o replică pe măsură”, a spus antrenorul rapidist după partida din Danemarca.

În etapa a doua, pe 16 septembrie, de la ora 19, Rapid va juca în Sala Polivalentă din capitală cu echipa poloneză Zaglebie Lubin, care a pierdut în prima rundă, 18-36 pe teren propriu cu Krim Mercator Ljubljana.

TEAM ESBJERG – RAPID BUCUREȘTI 30-28 (16-12) Arbitri: Marko Sekulic / Vladimir Jovandic (Serbia)

Esbjerg: Kristensen, Milling – Breistol 6, Reistad 6, M. Jacobsen 4, Nielsen 3, Iversen 3, Moller 2, Mork 2, Solberg 2, J. Jacobsen 1, Petersen 1, Heindahl. Antrenor: Jesper Jensen.

Rapid: Ciucă, Kapitanovic – Grozav 6, Buceschi 5, O. Kanor 5, Fernandez 4, Lopez 3, Kassoma 2, Mogensen 1, Korsos 1, Badea 1, Ostase, Gonzalez, O. Kanor, Janjusevic, Hernandez. Antrenor: Kim Rasmussen.

Foto: eurohandball.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *