CSM București bate din nou Rapidul

CSM București a învins pentru a doua oară Rapidul într-un meci oficial în sezonul 2023-2024. După 31-22 pe 27 august, în finala Supercupei României, a fost 25-21 în ultimul meci al rundei a treia a Ligii Florilor. A patra înfrângere a Rapidului din 6 jocuri oficiale dar, dincolo de asta, jocul echipei feroviare suferă. De altfel, calitatea partidei a fost una modestă, cu foarte multe greșeli tehnice și cu unele execuții demne de liga a doua. CSM București s-a impus grație unei precizii superioare în faza ofensivă, în timp ce Rapidul nu putea să emită pretenții cu patru aruncări de la 7 metri ratate și cu pivotul Hernandez aruncând ca la bowling în situație de 1 la 1 cu portarul advers. CSM acumulează maximum de puncte după 3 runde, în timp ce Rapidul are două înfrângeri, iar titlul e deja foarte departe.

CSM BUCUREȘTI – RAPID BUCUREȘTI 25-21 (11-10) Arbitri: Bogdan Stark / Romeo Ștefan

CSM: Glauser, Eriksson – Neagu 8, Ostergaard 6, Dindiligan 3, Kobylinska 3, Zaadi 2, Arntzen 2, Pintea 1, Gutierrez, Flippes, Mortensen. Antrenor: Adrian Vasile.

Rapid: Ciucă, Șandru – Korsos 4, L. Kanor 3, O. Kanor 3, Buceschi 3, Fernandez 2, Kassoma 2, Grozav 2, Mogensen 1, Hernandez 1, Lopez, Badea. Antrenor: Kim Rasmussen.

Foto: Emilia Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *