Liga Zimbrilor / CSM București a câștigat al doilea meci al rundei a patra

În cel de-al doilea meci al etapei a patra a Ligii Zimbrilor, CSM București a obținut vineri a patra victorie consecutivă în campionat și a egalat-o la puncte pe Dinamo. Echipa pregătită de Eliodor Voica s-a impus cu 31-29 pe teren propriu, în fața celor de la CSM Vaslui, după un joc în care echipa moldoveană a revenit pe final de la minus 3 la minus 1 și n-a lipsit mult ca vasluienii să repete isprava din meciul cu Steaua de acum două săptămâni, când au terminat la egalitate în aceeași sală. Francezul Schneider a fost din nou golgheterul bucureștenilor, însă cel mai bun marcator al partidei a fost vasluianul Florin Acatrinei. Cel de-al treilea joc al rundei a patra va avea loc sâmbătă, de la ora 18.30, CSM Focșani – CSM Sighișoara.

CSM BUCUREȘTI – CSM VASLUI 31-29 (17-12) Arbitri: Claudiu Belean / Ștefan Hendrea

București: Așanin, Shymanskyi – Schneider 7, Mihalcea 6, Szasz 3, Szeles 3, Rotaru 2, Da Silva 2, Mitu 2, Nica 2, Onyejekwe 2, Voica 1, Dodică 1, Duță, Ioannou. Antrenor: Eliodor Voica.

Vaslui: Petrila, Simulescu – Acatrinei 9, Szoke 6, Chiratcu 6, Amihăesi 3, Pavel 2, Yashchanka 2, Vucicevic 1, Furak, Ionescu, Popa, Soare, Yousefinezhad, Hușanu. Antrenor: Raul Fotonea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *