Bogdan Vasiliu: Arbitrajul și handbalul românesc sunt în picaj acccelerat

Președintele clubului Rapid București a postat joi, pe propriul cont de Facebook, un mesaj adresat președintelui FRH, în urma partidei Dunărea Brăila – Rapid București, disputată miercuri. Șeful grupării feroviare face referire atât la calitatea arbitrajului, cât și la nerespectarea prevederilor „legii Novak”.

Am înțeles ieri de ce, după ani buni de arbitraj la cel mai nivel inalt , cei doi colegi ajung sa nu-si mai vorbească. Am înțeles că, pentru unul dintre ei, este foarte important dictonul „cine nu e cu noi , e împotriva noastra”. Nu am fost de acord si nu voi fi de acord cu interpretarea unei legi (proaste, gresite, nu mai conteaza, este lege) doar pentru că unii dintre cei care v-au sprijinit în trecut, au acest interes. FR Volei a aplicat si a impus din 2020 regula ca 40 % dintre jucători să fie de naționalitate română si anul acesta a cules roadele. RAPID a pregatit sezonul 2023 crezand că legea va fi la fel in tot sportul românesc. Chiar dacă ne-am luat „țeapă „, vom continua să folosim jucătoarele pe care vă veți baza la CM si văd că in meciul de handbal de la Brăila ne-am primit și pedeapsa că nu am fost de aceeasi părere cu dvs în cadrul ședinței de la ANS. Sper că drumul de 1.000 de km al cuplului care a arbitrat acest meci v-a mulțumit ✌️Pardon, prestația cuplului.

PS Avem un început de sezon slab , sunt greșelile noastre, ni le asumăm, dar vă rog să „ne lăsați” să pierdem din cauza lor .

PS 2 Nu vă mai îmbătați cu apă rece! Nu s-a schimbat nimic in arbitraj, de când ați preluat funcția de președinte ! Din contră, arbitrajul (ca și handbalul românesc) e în picaj accelerat !

Foto: Facebook Bogdan Vasiliu

3 comentarii la „Bogdan Vasiliu: Arbitrajul și handbalul românesc sunt în picaj acccelerat

 • 28/09/2023 la 14:29
  Permalink

  Fumigene. Diversiune ca vinovatul principal sa scape. Cat timp vom vedea. Ce i-a facut lui Viver o sa-l bantuiasca. Dupa Rapid no sa-si mai bage nimeni banii in indivizi ca asta.

  Răspunde
 • 30/09/2023 la 07:26
  Permalink

  „Are dreptate”, arbitrajul a fost de multe ori pro Rapid. La arbitraj corect infrangerea era mai mare.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *