Consiliul de Administrație al FRH se va reuni după 110 zile!
Secretarul general al Federației Române de Handbal a convocat o nouă ședință a Consiliului de Administrație pentru 18 octombrie, adică la 110 zile de la precedenta. Ordinea de zi cuprinde doar două puncte, primul fiind constituit de aprobarea unor decizii ale Comitetului Director, majoritatea retroactiv. Reamintim că la precedenta ședință au fost respinse toate aceste decizii.
De această dată, se solicită aprobarea prețurilor la bilete pentru competiții deja disputate sau premierea naționalei de tineret medaliată cu bronz la europene – câte 8250 de lei jucătoarele, 24750 de lei antrenorul principal, câte 19800 de lei secunzii și câte 6187 de lei alți 4 membri ai staff-ului.
Sunt supuse aprobării și conducerile comisiilor de arbitri și observatori. Astfel, la arbitri, președinte este propus buzoianul Marian State, în timp ce la observatori este propus brașoveanul Remus Cojocaru. La observatori, Diana Ciulei este propusă pentru funcția de vicepreședinte, iar Marius Brumaru pentru membru.
Se va cere și redistribuirea unei sume considerate ca „economie” de la capitolul „Cheltuieli cu organizarea cursurilor de perfectionare antrenori”, respectiv 40.000 de lei!!! Este absolut incredibil, în contextul în care Adunarea generală a votat alocarea sumei de 500.000 de lei pentru cursurile de perfecționare a antrenorilor, iar conducerea FRH a cheltuit 60.000 cu organizarea unui singur curs și acela online, în bătaie de joc! Oare ce părere au cei doi proaspăt unși „supervaizări” pe la centre?
Punctul 2 este cel de „Diverse”, în cadrul căruia este foarte probabil să se propună convocarea Adunării Generale, care să decidă dacă președintele Din mai rămâne sau nu în funcție. De altfel, nu ar fi decât o modalitate regulamentară de a-l aduce pe Constantin Din în fața reprezentanților handbalului românesc, așa cum promisese la alegeri fără ca apoi să se țină de cuvânt.
De urmărit felul în care se va vota și felul în care cei aleși își vor respecta angajamentele față de cei care i-au trimis în CA, în special cei care reprezintă sectorul juvenil. Și o ultimă temă de reflecție: știați că naționala masculină de tineret, care are la anul campionat european, a avut în acest an 1 (una) acțiune? Dacă nu, aflați acum.
Comentez, nu sunt de acord