Victorie în Muntenegru pentru CSM București în Champions League

Campioana României era obligată să câștige duminică, la Podgorica, pentru a mai spera la o calificare directă în sferturile Ligii Campioanelor. Obiectiv îndeplinit pentru CSM București, care s-a impus cu 29-24 pe terenul lui Buducnost, acumulând 6 puncte, care o situează pe locul 4 în grupa A după 6 etape, la 4 puncte de locul al doilea. Echipa bucureșteană a condus în permamență după minutul 7, a avut și 6 goluri avans, dar a lăsat garda jos în repriza secundă, iar Buducnost s-a apropiat la 21-23 în minutul 49. În cele din urmă a fost un final fără emoții pentru CSM, care va juca acasă în etapa viitoare, pe 11 noiembrie, cu Debrecen, echipă ce a învins-o sâmbătă pe Brest cu 31-24.

WHC BUDUCNOST BEMAX – CSM BUCUREȘTI 24-29 (12-17) Arbitri: Ismailj Metalari / Nenad Nikolovski (Macedonia de Nord)

Buducnost: Attingre, Giegerich – Vukcevic 7, Godec 6, Caliskan 3, Niakate 2, Pavicevic 2, Marsenic 1, Ivanovic 1, Tomova 1, Vukcevic 1, Popovic, Agovic. Antrenor: Bojana Popovic.

CSM: Glauser, Davidsen, Eriksson – Neagu 6, Kobylinska 6, Ingstad 6, Arntzen 3, Rotaru 2, Ostergaard 2, Nikolic 1, Gutierrez 1, Stoica 1, Dindiligan 1, Flippes. Antrenor: Adrian Vasile.

Foto: eurohandball.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *