Înfrângere în Muntenegru pentru naționala masculină

Naționala de seniori a pierdut primul meci de verificare din cadrul stagiului de pregătire a europenelor din ianuarie. România a pierdut partida disputată la Podgorica cu naționala Muntenegrului, scor 28-38 (15-15). Echipa pregătită de Xavier Pascual a făcut o primă repriză bună, în care a condus de câteva ori după ce a revenit de la 6-11, însă a clacat în partea a doua a partidei, pierzând la o diferență consistentă. România va juca sâmbătă, la Toulouse, cu Franța.

Am avut o primă repriză foarte bună, în care au fost mai multe lucruri făcute așa cum trebuia. A urmat o repriză secundă în care s-au repetat lucruri din trecut, adică ne-am pierdut total puterea și am făcut o mulțime de greșeli față în față cu portarul advers. Scorul nu are nicio importanță, dar rămâne faptul că am văzut ce jucători ne pot ajuta în continuare și alți jucători care sunt departe de ceea ce aștept de la ei. Xavier Pascual (selecționer România)

Foto: Facebook Rukometni Savez Crne Gore

2 comentarii la „Înfrângere în Muntenegru pentru naționala masculină

 • 03/11/2023 la 10:15
  Permalink

  „Scorul nu are importanță”, dar rămâne pe fluxul de știri și în statistici.In afara Bulgariei, batem pe cineva în Balcani?

  Răspunde
 • 03/11/2023 la 14:10
  Permalink

  Nimic nu are importanta pt d-nul Pascual! Nici ca ne-au batut Feroe,Kosovo,Italia….si doar cine nu vrea nu ne bate! M-am uitat pe lot si am ramas perplex!!! Capatana!!! Ce cauta baiatul asta acolo? Sincer. Poate ne va explica antrenorul! Sau n-are…importanta! Sunt peste o 100 de jucatori mai buni in campionatele din Romania,inclusiv de juniori, peste valoarea lui Capatana! Invitatia asta chir explica sirul rezultatelor…care nu au IMPORTANTA!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *