CSM București s-a împiedicat din nou acasă în Champions League

CSM București nu mai câștigase pe teren propriu în Champions League din 9 septembrie, când o învinsese pe Odense și va mai avea de așteptat până la anul o nouă victorie în fața propriilor fani. Sâmbătă seara, campioana României s-a împiedicat în ”Polivalentă” de echipa maghiară Debrecen, cu care a încheiat la egalitate, 29-29, după o evoluție modestă. 11 greșeli tehnice și 32%  procentaj de reușită a atacurilor în repriza a doua sunt cifre nepermise la acest nivel, mai ales că vorbim de niște jucătoare plătite regește. Cu siguranță că Adrian Vasile le-a bătut obrazul la final, la vestiar. De altfel, CSM-ul a avut ultimul atac și șansa unei victorii la limită dar, la o zi după ce și-a prelungit contractul, Cristina Neagu a încheiat partida cu o pasă greșită.

După disputarea a jumătate din partidele grupei A, CSM București, ocupă locul 4 cu 7 puncte, primele trei locuri fiind ocupate de Gyor (14 p), Odense (10 p) și Bietigheim (10p). Debrecen este pe locul 5 cu 7 puncte, în timp ce Brest ocupă locul 6 cu 5 puncte. Sâmbăta viitoare, în ultima partidă din acest an, CSM București va juca la Debrecen.

CSM BUCUREȘTI – DEBRECENI VSC SCHAEFFLER 29-29 (17-14) Arbitri: Yann Carmaux / Julien Mursch (Franța)

CSM: Glauser, Davidsen, Eriksson – Neagu 9, Arntzen 5, Ostergaard 5, Pintea 3, Flippes 2, Dindiligan 2, Gutierrez 1, Kobylinska 1, Ailincăi 1, Rotaru, Nikolic, Stoica. Antrenor: Adrian Vasile.

Debrecen: Bartulovic, Gabriel – P. Vamos 7, Topfner 5, Kacsor 5, Hamori 3, Grosch 3, Fuzi-Tovizi 2, M. Vamos 2, Johansson 1, Csernyanszki 1, Jovovic, Planeta, Haggerty, Petrus, Costa. Antrenor: Zoltan Szilagyi.

Foto: Emilia Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *