Cea mai mare provocare profesională pentru Ovidiu Mihăilă a început la Vaslui

”Lanterna roșie” a Ligii Zimbrilor, CSM Vaslui, echipă ce a acumulat doar 4 puncte în primele 10 etape, are de miercuri un nou antrenor. Ovidiu ”Coco” Mihăilă și-a suspendat contractul cu Federația Română de Handbal pentru a o antrena pe CSM Vaslui, având ca obiectiv evitarea retrogradării. Primele două meciuri ale noului antrenor al vasluienilor nu vor fi deloc ușoare, cu Dinamo pe teren propriu și în deplasare la HC Buzău. Ovidiu Mihăilă a semnat până la finalul sezonului cu opțiune de prelungire și îl va avea ca secund pe Bogdan Pralea.

Sincer, îmi era dor să mă întorc la munca de antrenor, dar în același timp vreau să mulțumesc președintelui FRH și celorlalți oameni care își desfășoară activitatea acolo pentru tot sprijinul. Propunerea celor de la Vaslui reprezintă pentru mine cea mai mare provocare profesională.
În astfel de momente iese la suprafață caracterul tuturor celor implicați în această poveste, care acum, la prima vedere, nu arată bine. Nimeni nu poate promite 100 % că totul o să fie bine, nu va fi ușor, trebuie să luam meci cu meci și avem datoria morală să facem astfel încât ca orașul Vaslui să aibă și în sezonul viitor echipă în Liga Zimbrilor. Am vorbit cu oamenii de aici care cunosc foarte bine fenomenul și există toate condițiile pentru a ne îndeplini obiectivul. Munca de antrenor îți aduce și astfel de provocări, trebuie să ai doar curajul de a pleca și pe astfel de drumuri anevoioase. Altfel, e simplu să mergi doar când e bine. Am încredere în toți jucătorii, în colegul meu Bogdan Pralea și în toți ceilalți membri din staff și conducere. Cu Dumnezeu înainte! Ovidiu Mihăilă (antrenor CSM Vaslui)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *