Naționala feminină a câștigat Trofeul Carpați

România a câștigat și al treilea joc disputat la Bistrița în cadrul Trofeului „Carpați”, 41-35 cu Austria, echipă ce va participa la mondialele care încep săptămâna viitoare. Ca și în precedentele două partide, cu Elveția și Portugalia, echipa noastră a alternat momentele foarte bune cu cele de rătăcire, desprinzându-se decisiv în ultima parte a meciului, după ce nu înscrisese timp de 10 minute. Urmează ca staff-ul tehnic să decidă ce jucătoare vor merge în Danemarca, în condițiile în care situația medicală a Cristinei Neagu este în continuare incertă.

Au fost trei jocuri extrem de utile, de care aveam nevoie înainte de a pleca la Campionatul Mondial. Am încercat să dăm minute de joc tuturor jucătoarelor convocate și, în același timp, să testăm mai multe sisteme și formule de joc în atac și în apărare. Chiar dacă am avut și momente de cădere în timpul jocurilor, fetele au arătat că au capacitatea de a se concentra și reveni în joc. Din păcate, Cristina Neagu are încă dureri la genunchi și situația ei este incertă în continuare. Plecăm în Danemarca încrezători și gata să dăm totul pentru a ne atinge obiectivul. Florentin Pera – selecționer România 

România – Austria 41-35 (24-17)

România: Ciucă, Hosu, Dumanska, Șerban – Buceschi 9, Laslo 6, Popa 5, Pintea 5, Ostase 4, Bazaliu 3, Badea 3, Dincă 2, Seraficeanu 2, Dindiligan 1, Gogîrlă 1, Pașcan, Tănasie, Bucur, Balog. Antrenor: Florentin Pera.

Foto: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *