Folosirea unor software-uri de poker te va ajuta să-ți crești nivelul

Jucătorii mai experimentați de poker folosesc software-uri care îi ajută să înțeleagă mai bine evoluția lor, dar și șansele pe care le au. Pentru unii jucători, pokerul nu mai este doar o sursă de divertisment, ci mai mult de atât. Din acest motiv, pentru a-și crește șansele de câștig, ei apelează la astfel de software-uri.

Un software despre poker poate fi util din mai multe privințe. În primul rând, poate furniza informații importante cu privire la rezultatele jocului de poker obținute de-a lungul timpului.

Cele mai multe software-uri de acest fel analizează cărțile jucătorului și șansele pe care le are într-o mână. Software-urile mai bune fac și analiza atuurilor și ale punctelor slabe ale jucătorului. Îți arată cărțile cu care câștigi cel mai des, poziția din care faci acest lucru, frecvența pariurilor, numărul de mâini jucate, de plusări ori de pariuri.

Cu ajutorul unui astfel de software îți vei analiza mai bine stilul de joc și vei trage concluzii. Îți vei da seama unde trebuie să îți îmbunătățești jocul și care sunt punctele tale forte. În același timp vei afla și date interesante despre adversarii tăi și vei avea un avantaj în fața lor. Este important de menționat că software-urile de poker nu îți garantează câștiguri (nimeni nu poate face asta), dar cu siguranță reprezintă un instrument util de care poți profita.

Cele mai populare software-uri de poker:

Poker Tracker 4

Acesta este deja un nume de referință pentru jucătorii de online poker. Este un software de urmărire și analiză a mâinilor jucate și are o tradiție importantă, de peste două decenii. Poker Tracker 4 este unul dintre pionierii software-urilor de poker, iar actualizările primite îl păstrează drept unul dintre cele mai apreciate.

Software-ul permite introducerea istoricului mâinilor de poker jucate online, acestea sunt stocate în baza de date și apoi primești o analiză detaliată. Vei afla punctele tale forte dar și aspectele pe care poți să le îmbunătățești. În plus, beneficiezi și de un afișaj HUD (Heads-up Display) prin care primești informațiile pe care le dorești în timp real, fie că e vorba despre jocul tău, fie că e vorba despre cel al adversarilor.

Holdem Manager 3

Un software asemănător cu Poker Tracker, dar diferența este făcută de funcția de statistică vsHero. Prin intermediul ei vei vedea cum joacă adversarii tăi împotriva ta. Este o funcție utilă mai ales dacă joci contra acelor adversari în mod constant. La operatorii de poker online de top ai și posibilitatea să joci în camere private. Iar dacă joci contra acelor jucători, funcția își va dovedi utilitatea pe termen lung. Holdem Manager 3 beneficiază și de HUD, dar și de module ca Leak Buster ori Table Ninja. Are și grafice intuitive, ușor de citit și îți oferă sute de statistici.

PokerStove

Este știut faptul că în poker trebuie să calculezi întotdeauna probabilitățile, să îți dai seama care ar fi șansele de câștig pe care le ai în raport cu adversarii tăi. PokerStove face acest lucru pentru tine. Este un calculator online de probabilități pentru Texas Hold’em. Șansele îți sunt afișate pe ecran, însă vine și cu un minus deoarece nu este tocmai ușor de folosit în momentul în care joci. Este și un software util de analiză, iar un alt plus este faptul că este gratuit.

Tournament Shark

Este un program pe care îl poți afișa la fiecare masă de turneu (inclusiv la SNG) în care ești înscris și îți va afișa statistici relevante despre adversarii tăi. Cu ajutorul acestui program îți poți da seama cât de bine joacă adversarii tăi. Este un software folosit în special de jucătorii care participă în mod constant la turnee.

Conține o bază uriașă de date, ceea ce te va ajuta. Iar o parte și mai bună este că rulează excelent și nu există momente de întreruperi. Suportă până la 10 mese de poker în același timp, inclusiv SNG-uri. Poate fi folosit pe site-urile mari de poker, îți oferă 2 Head Up Display-uri care se actualizează automat și poți seta mai multe filtre pentru a obține strict informațiile care te interesează. Un alt plus este că poți juca pe până la patru platforme de poker online în același timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *