CSM Vaslui obține a treia victorie a sezonului

CSM Vaslui a obținut joi seara a treia victorie în campionat, a doua din mandatul lui Ovidiu Mihăilă, după cea cu Steaua din 3 februarie. De data asta, „victima” a fost tot o echipă bucureșteană, e vorba de CSM, pe care vasluienii au condus-o tot meciul și au învins-o cu 24-20, în prologul etapei a șaptesprezecea a Ligii Zimbrilor. Într-o partidă în care gazdele au ratat patru aruncări de la 7 metri, MVP-ul a fost portarul Vali Petrila, a cărui contribuție la obținerea celor trei puncte a fost determinantă. CSM Vaslui a acumulat 11 puncte, cu 2 mai puțin decât prima echipă aflată pe loc de baraj, U Cluj.

Vineri, 16 februarie, de la ora 18, se dispută partidele Dinamo – U Cluj-Napoca și SCM Politehnica Timișoara – CSU Suceava.

CSM VASLUI – CSM BUCUREȘTI 24-20 (13-9) Arbitri: Claudiu Belean / Ștefan Hendrea

Vaslui: Petrila – Amihăesi 5, Vucicevic 4, Ionescu 4, Acatrinei 3, Popa 2, Glendza 2, Dragon 2, Hușanu 1, Szoke 1, Pavel, Yousefinezhad, Yashchanka. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

București: Așanin, Shymanskyi – Dodică 6, Nica 3, Schneider 2, Rotaru 2, Da Silva 2, Mitu 2, Voica 1, Nantes 1, Onyejekwe 1, Mihalcea, Szeles, Duță. Antrenor: Eliodor Voica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *