Naționala de junioare a încheiat cu o înfrângere Trofeul Carpați

Echipa națională de junioare a pierdut duminică ultima partidă disputată în cadrul Trofeului „Carpați”, care s-a desfășurat la Sfântu Gheorghe. România a pierdut cu 24-27 în fața Ungariei, un adversar tradițional care ne bate pe unde ne prinde la fel de tradițional. Meciul de la Sfântu Gheorghe a avut cumva același scenariu ca ultima întâlnire dintre cele două echipe, de la europenele din Muntenegru. Fetele noastre au început în forță ambele reprize, 7-4 în minutul 9 și 17-13 în minutul 34, după 13 egal la pauză, dar maghiarele au revenit și s-au impus în ultimele 5 minute.

Cu trei victorii din tot atâtea jocuri, Ungaria a câștigat Trofeul Carpați, fiind urmată în clasament de Spania (2 victorii), România (1 victorie) și Polonia (nicio victorie). Naționala pregătită de Carmen Cuibar, Mihaela Ani-Senocico și Mihaela Ciobanu, care va participa în vară la campionatul mondial, are programată următoarea acțiune peste o lună.

ROMÂNIA – UNGARIA 24-27 (13-13) Arbitri: Robert Dudău / George Dudău. România: Roșu 1 gol, Niță, Pisiceanu – Niță 6, Șerban 5, Trușcă 3, Balint 2, Stan 2, Damian 1, Oprea 1, Avădanei 1, Soroceanu 1, Gavrilă 1, Lupișcă, Marton, Voicu, Ciubotaru, Mihăilă. Antrenori: Carmen Cuibar, Mihaela Ani-Senocico, Mihaela Ciobanu.

Foto: Sorin Pană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *