Foto / Peste 400 de copii la Festivalul de Minihandbal ”Mircea Fleșeriu” de la Piatra Neamț

Direcția Județeană de Sport și Tineret Neamț a organizat, cu sprijinul Consiliului Județean Neamț, în zilele de 15 și 16 iunie 2024 ediția din acest an a Festivalului de minihandbal ”Mircea Fleșeriu”. Sala Ceahlăul din Piatra Neamț a fost gazdă pentru competiția dedicată celor mai mici practicanți ai sportului cu mingea mică, dar nu au fost de ajuns trei terenuri, ci a fost nevoie să se mai amenajeze unul, în sala de lupte a Clubului Sportiv Ceahlăul.

Participarea a fost cea mai ”bogată” în întreaga istorie a festivalului: 420 de copii. Tot ca o premieră poate fi trecută și prezența unor grupe de copii din Republica Moldova, mai exact de la Școala Sportivă Căușeni.

Din România, cluburile care au avut echipe înscrise la turneu au fost următoarele: CSO Darabani (BT), CS Vicovu de sus (SV), Academia Mihai Roman Rădăuți (SV), CSM Pașcani (IS), ABC Handball Kids Iași (IS), CSO Buhuși (BC), OK Sport Onești (BC), AS Viitorul Berești Tazlău (BC), ACS Golden Kids Bacău (BC), Prosport Focșani (VN), ACS Antares Huși (VS), HC Junior BB Buzău (BZ), CSM Galați (GL), CSS Târgu Neamț (NT), LPS Roman (NT), LPS Piatra Neamț (NT), AS Sportul Piatra Neamț (NT).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *