Vâlcea a câștigat finala ONSS feminină – liceu

Râmnicu Vâlcea a găzduit duminică cele două finale ale turneului final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal (liceu), câștigate de Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița și Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea.

Citește mai mult

Rezultatele zilei a doua a turneului final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – feminin

Sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, s-au disputat meciurile din ziua a doua a turneului final feminin al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal (liceu), respectiv partidele din etapa a treia a grupelor, jocurile de clasament și semifinalele. Iată rezultatele înregistrate.

Citește mai mult

LPS Suceava a câștigat finala ONSS de la Târgu Jiu

Finalele turneului final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal masculin (liceu) au avut loc sâmbătă dimineață, la Târgu Jiu. Campioana este echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava, podiumul fiind completat de  Colegiul Tehnic Anghel Saligny Baia Mare și Liceul cu Program Sportiv Banatul Timișoara.

Citește mai mult

Rezultatele primei zile a turneului final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – feminin

Vineri, la Râmnicu Vâlcea, au început partidele turneului final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal feminin (liceu), la care participă opt echipe, împărțite în două grupe. În prima zi s-au disputat primele două etape din grupe.

Citește mai mult

Rezultatele zilei a doua a turneului final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – masculin

Vineri, la Târgu Jiu, s-au disputat meciurile din ziua a doua a turneului final masculin al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal, respectiv partidele din etapa a treia a grupelor, jocurile de clasament și semifinalele.

Citește mai mult

Rezultate de la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – masculin

Joi, 19 mai, la Târgu Jiu, a debutat turneul final masculin al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal. La turneu participă opt echipe, care au fost împărțite în două grupe, iar în prima zi s-au disputat primele două etape, de la care vă oferim rezultatele.

Citește mai mult