De ce a câștigat Turda la masa verde partida cu Dunărea Călărași – motivarea Comisiei Centrale de Apel / Cum arată acum clasamentul Ligii Zimbrilor

Comisia de Apel a Federației Române de Handbal a emis motivarea Hotărârii nr. 28 din 6 februarie 2019, prin care a fost respins apelul clubului Dunărea Călărași, menținând hotărârea Comisiei Centrale de Disciplină, care a omologat cu 10-0 rezultatul partidei Potaissa Turda – Dunărea Călărași, disputat pe 22 noiembrie și câștigat pe teren de oaspeți cu 29-26.

Citește mai mult

Comisia Centrală de Apel a decis: Potaissa Turda câștigă la masa verde partida cu Dunărea Călărași / Flaviu Sâsâeac: „Sancțiunea este prea blândă, dar suntem mulțumiți cu hotărârea luată”

Reunită pe 6 februarie, Comisia Centrală de Apel din cadrul Federației Române de Handbal a decis să respingă ca nefondat apelul formulat de clubul Dunărea Călărași împotriva hotărârii Comisiei Centrale de Disciplină din 4 decembrie 2018. Citiți ce a declarat președintele Potaissei Turda pentru Handbal Mania.

Citește mai mult