Liga Zimbrilor / CSM Vaslui, la un pas de o mare surpriză în fața campioanei

Etapa a XI-a a campionatului primului eșalon masculin a programat primele două partide vineri, în acestea fiind implicate cele două echipe care evoluează în Liga Europeană. Campioana Dinamo a fost la un pas să piardă primele puncte în campionat.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Constanța și Timișoara au câștigat primele partide ale etapei a X-a

Primele două jocuri ale rundei a zecea din campionatul primului eșalon masculin s-au disputat joi seara, la Suceava și Timișoara. CSM Constanța s-a impus la Suceava, la capătul unui meci în care a condus în permanență și în care prestația arbitrilor moldoveni Serdiuc și Sîrbu a stârnit nervozitate în ambele tabere.

Citește mai mult

Victorie mare pentru CSM Constanța în Liga Europeană

CSM Constanța a obținut marți seara a doua victorie consecutivă în grupa H a Ligii Europene masculine. Constănțenii au jucat pe teren propriu cu favorita grupei, vicecampioana Portugaliei și sfertfinalista ediției trecute a competiției, Sporting Lisabona, impunându-se la limită, scor 29-28.

Citește mai mult

Dinamo și CSM Constanța debutează marți în grupele Ligii Europene masculine

Faza grupelor Ligii Europene masculine începe marți, 17 octombrie, România având două reprezentante. Campioana Dinamo București a fost calificată direct în această fază, după ce nu a primit wild card-ul pentru Champions League, iar CSM Constanța a obținut o calificare spectaculoasă.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / CSM Sighișoara a obținut prima victorie, CSM București a suferit prima înfrângere

Ultimele trei partide ale etapei a cincea din campionatul primului eșalon masculin s-au disputat duminică, 24 septembrie. CSM Constanța s-a impus greu pe teren propriu în disputa cu CSM București, în timp ce CSM Sighișoara a reușit prima victorie a sezonului, în partida de pe teren propriu cu CSM Bacău.

Citește mai mult

CSM Constanța s-a calificat în grupele Ligii Europene după aruncările de departajare

Performanță remarcabilă a deținătoarei Cupei României, CSM Constanța, care a reușit să elimine în turul preliminar al Ligii Europene masculine finalista ediției precedente, Fraikin Granollers, după ce spaniolii câștigaseră prima manșă cu 29-27.

Citește mai mult