Liga Florilor / ”Europenele” au învins ultimele patru clasate

Primele partide ale etapei a XI-a din primul eșalon feminin au adus față în față echipele participante în cupele europene și ultimele patru clasate. Nu s-a înregistrat nicio surpriză, dar o jucătoare nu va uita cu siguranță ziua de miercuri, 12 ianuarie 2022.

Citește mai mult

Liga Florilor / Dacia Mioveni a produs marea surpriză a etapei a zecea

Sâmbătă s-au disputat trei partide din cadrul rundei a zecea a primului eșalon feminin. Lidera Rapid a câștigat în fața nou-promovatei CSU Știința București, care a oferit o replică destul de consistentă, în timp ce HC Zalău a câștigat la scor pe terenul unei alte nou-promovate, CSM Deva.

Citește mai mult

Rapidul încheie anul în fotoliul de lideră a Ligii Florilor

Primul eșalon feminin a încheiat conturile pe 2021 cu trei partide, disputate la Baia Mare, București și Mioveni. Rapidul a obținut o victorie mare pe terenul vicecampioanei Minaur și a încheiat anul pe primul loc, la o diferență de 5 puncte de următoarele trei clasate.

Citește mai mult

Liga Florilor / Nou-promovatele rămân la cota zero, Vâlcea revine pe podium

Sâmbătă seara s-au jucat ultimele trei partide ale etapei a VIII-a din Liga Florilor, în urma cărora cele două nou-promovate au rămas cu zero puncte, iar Dacia Mioveni deasupra lor, cu 3 puncte. Echipa argeșeană a jucat la Râmnicu Vâlcea, unde a revenit de la 16-24 în minutul 43 la 23-25 în minutul 51.

Citește mai mult

Înainte de Dortmund, CSM București s-a jucat cu Deva

Campioana CSM București s-a impus fără emoții în primul meci al etapei a cincea din Liga Florilor, învingând-o, pe teren propriu, pe nou-promovata CSM Deva cu 31-20. Cu siguranță, însă, că staff-ul tehnic al echipei bucureștene și-ar fi dorit un meci mult mai tare cu patru zile înainte de un joc foarte dificil.

Citește mai mult

Liga Florilor / Finaluri pe muchie de cuțit la Slatina și Râmnicu Vâlcea

Ultimele patru partide ale primei  etape din noua ediție a Ligii Florilor s-au disputat duminică. Cele două jocuri desfășurate în Oltenia, dimineață la Slatina și seara la Râmnicu Vâlcea, au fost echilibrate, cu finaluri de infarct.

Citește mai mult

Cupa României feminin / Tabloul sferturilor de finală e complet

Ultimele două jocuri din optimile Cupei României feminine au adus victorii ale echipelor bucureștene, la capătul unor partide care se anunțau mai echilibrate decât au fost. Astfel, CSM București a învins la pas Bistrița lui Kim Rasmussen, care a ținut pasul cu echipa campioană doar în primele 25 de minute.

Citește mai mult

Deva revine după patru ani în primul eșalon feminin

La patru ani și patru luni după ce CSM Cetate Deva se retrăgea din Liga Națională feminină din cauza problemelor financiare, muncipiul reședință a județului Hunedoara revine pe prima scenă a handbalului feminin românesc. Avându-l drept conducător pe același Marian Muntean, CSM Deva a avut o misiune ușoară la turneul final al Diviziei A.

Citește mai mult