Minaur a câștigat restanța de la Deva, sâmbătă începe Final Four-ul Cupei României feminine

Minaur Baia Mare a câștigat vineri seara partida restantă din etapa a 24-a a Ligii Florilor, 38-18 pe terenul ultimei clasate, CSM Deva. Această victorie menține echipa maramureșeană pe locul 6, la 4 puncte de podium. Ultimele două etape din primul eșalon feminin se vor disputa săptămâna viitoare.

Citește mai mult

Rapidul câștigă la Zalău și rămâne lidera Ligii Florilor / Toate rezultatele și casetele tehnice de sâmbătă

Etapa a 21-a a Ligii Florilor programează sâmbătă, 9 aprilie, cinci partide. La Zalău, Rapidul a obținut o victorie prețioasă care o menține pe primul loc, în timp ce CSM Slatina a lăsat-o pe CSM Deva la cota zero.

Citește mai mult

Liga Florilor / Fără surprize în jocurile de sâmbătă

Sâmbătă, 2 aprilie, s-au disputat trei partide ale rundei a 20-a din Liga Florilor, gazdele câștigând două jocuri, iar oaspetele unul. Buzăul a câștigat acasă duelul ”european” cu Cisnădie, Rapidul s-a impus în fața Daciei Mioveni, în timp ce Brăila a obținut victoria pe terenul ultimei clasate.

Citește mai mult

Liga Florilor / Gazdele au câștigat primele meciuri ale etapei a 17-a

Campionatul primului eșalon feminin s-a reluat vineri, după întreruperea cauzată de meciurile naționalei în preliminariile europenelor. CSM Slatina și SCM Gloria Buzău s-au impus fără mari probleme în condițiile în care Victorina Bora și Adrian Chiruț au rulat toate jucătoarele pe care le-au avut la dispoziție.

Citește mai mult

Liga Florilor / Bistrița câștigă clar capul de afiș al primei zile din etapa a 16-a

Liga Florilor programează o etapă intermediară, cu partide programate miercuri și joi, după care campionatul se va întrerupe pentru partidele echipei naționale cu Danemarca, din preliminariile EURO 2022. Miercuri, 23 februarie, s-au disputat cinci partide, iar Gloria Bistrița a confirmat forma bună pe care o traversează.

Citește mai mult

Liga Florilor / Brăila pierde la Zalău, Adi Chiruț debutează cu victorie pe banca Buzăului

Prima etapă a returului Ligii Florilor s-a încheiat sâmbătă, 5 februarie, când au fost programate patru partide. La un nou meci fără antrenorul Gheorghe Tadici pe bancă, handbalistele de la HC Zalău au reușit o victorie muncită în fața Dunării Brăila.

Citește mai mult

Surprize la Mioveni și Slatina sâmbătă, în Liga Florilor

Ultima etapă a turului Ligii Florilor a programat sâmbătă, 29 ianuarie, primele patru partide. Ziua a început cu o surpriză, CSM Slatina câștigând derby-ul oltenesc cu SCM Craiova, după ce a condus pe toată durata partidei.

Citește mai mult

Liga Florilor / Doar o echipă a rămas fără puncte

Liga Florilor a programat sâmbătă trei partide din cadrul antepenultimei etape a turului, una dintre acestea opunând echipele care nu acumulaseră niciun punct. CSU Știința București s-a impus la Deva, iar echipa ardeleană este practic retrogradată după acest joc.

Citește mai mult

Liga Florilor / ”Europenele” au învins ultimele patru clasate

Primele partide ale etapei a XI-a din primul eșalon feminin au adus față în față echipele participante în cupele europene și ultimele patru clasate. Nu s-a înregistrat nicio surpriză, dar o jucătoare nu va uita cu siguranță ziua de miercuri, 12 ianuarie 2022.

Citește mai mult

Liga Florilor / Dacia Mioveni a produs marea surpriză a etapei a zecea

Sâmbătă s-au disputat trei partide din cadrul rundei a zecea a primului eșalon feminin. Lidera Rapid a câștigat în fața nou-promovatei CSU Știința București, care a oferit o replică destul de consistentă, în timp ce HC Zalău a câștigat la scor pe terenul unei alte nou-promovate, CSM Deva.

Citește mai mult

Rapidul încheie anul în fotoliul de lideră a Ligii Florilor

Primul eșalon feminin a încheiat conturile pe 2021 cu trei partide, disputate la Baia Mare, București și Mioveni. Rapidul a obținut o victorie mare pe terenul vicecampioanei Minaur și a încheiat anul pe primul loc, la o diferență de 5 puncte de următoarele trei clasate.

Citește mai mult

Liga Florilor / Nou-promovatele rămân la cota zero, Vâlcea revine pe podium

Sâmbătă seara s-au jucat ultimele trei partide ale etapei a VIII-a din Liga Florilor, în urma cărora cele două nou-promovate au rămas cu zero puncte, iar Dacia Mioveni deasupra lor, cu 3 puncte. Echipa argeșeană a jucat la Râmnicu Vâlcea, unde a revenit de la 16-24 în minutul 43 la 23-25 în minutul 51.

Citește mai mult