Rezultate și casete tehnice din Divizia A masculină

De miercuri până sâmbătă se desfășoară meciurile etapei a cincea din partea a doua a campionatului Diviziei A masculine – Play-Off Promovare și Play-Off Tineret. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale jocurilor, articolul fiind actualizat pe măsura disputării partidelor.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Victorii în deplasare pentru Suceava și Constanța

Cele două partide disputate duminică seara în cadrul etapei a 21-a din primul eșalon masculin s-au încheiat cu victorii clare ale oaspetelor. La Alexandria, echipa gazdă a dat impresia la un moment dat că ar putea obține prima victorie pe teren propriu, în prima repriză.

Citește mai mult

S-au stabilit încă 4 echipe care vor evolua în optimile Cupei României masculine

Patru partide din turul 1 al Cupei României masculine au avut loc miercuri, cele două care au opus echipe din primul eșalon fiind adjudecate la limită de echipele care au evoluat pe teren propriu, CSM Vaslui și SCM Poli Timișoara.

Citește mai mult

Cinci partide disputate duminică în Liga Zimbrilor

Primul eșalon masculin a programat duminică cinci meciuri, trei din etapa a 20-a și două din etapa a 21-a, primul meci al zilei fiind cel în care campioana Dinamo a învins-o pe SCM Poli Timișoara la doar două goluri, însă victoria ”câinilor” nu a stat nicio clipă sub semnul întrebării.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Minaur urcă pe podium, final nebun la Bacău

Etapa a 19-a din campionatul primului eșalon masculin a programat miercuri patru partide, cu implicații în ambele zone ale ierarhiei. În primul meci al zilei, Minaur Baia Mare a trecut de HC Dobrogea Sud Constanța cu 29-27 și a urcat pe locul 3 în clasament, probabil doar până mâine, când Steaua joacă acasă cu penultima clasată.

Citește mai mult

Două meciuri pe muchie de cuțit duminică, în Liga Zimbrilor

Campionatul primului eșalon masculin a programat duminică două jocuri din runda a 18-a, în care au evoluat echipe din jumătatea inferioară a clasamentului. La Timișoara, SCM Poli și HC Buzău au încheiat la egalitate, iar la Vaslui, Gabriel Armanu și-a învins fosta echipă pentru a doua oară în acest sezon.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Victorii ale gazdelor în ultimele trei partide ale etapei a 17-a

Echipele care au evoluat pe teren propriu s-au impus în ultimele trei jocuri ale etapei a 17-a din primul eșalon masculin. HC Buzău a reușit scorul etapei în fața lui ”U” Cluj, în timp ce Minaur Baia Mare a bifat a treia victorie consecutivă din acest an.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Victorii pentru Dinamo și Suceava, meciul de la Alexandria nu s-a jucat din cauza Covid

Etapa a 16-a din primul eșalon masculin ar fi trebuit să se încheie joi, 3 februarie, cu trei partide, însă una a fost amânată la cererea echipei CSM Alexandria. Echipa teleormăneană ar fi trebuit să joace acasă cu Steaua, dar are 6 sportivi și 2 membri ai staff-ului depistați pozitivi la testele Covid.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / A doua etapă a returului a continuat duminică

Cea de-a doua etapă a returului Ligii Zimbrilor, care a început miercuri, la Baia Mare și a continuat sâmbătă la Chiajna, a programat duminică două jocuri, la Buzău și Turda. Alte două jocuri din această etapă vor avea loc săptămâna viitoare.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / ”Bomba” sezonului a explodat la Baia Mare

Prima etapă a returului a programat în această săptămână ultimele trei partide. Joi, la Vaslui, vicecampioana Potaissa Turda s-a impus la limită, vineri, CSM Focșani a câștigat acasă cu Poli Timișoara, iar sâmbătă, la Baia Mare, campioana Dinamo a suferit prima înfrângere în campionat,

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Gazdele și oaspeții și-au împărțit victoriile în meciurile de joi

După cinci înfrângeri consecutive, CSM București a cunoscut din nou gustul victoriei, în partida de pe teren propriu cu CSM Vaslui. Moldovenii au avut o primă repriză slabă, iar avansul de 10 goluri luat de bucureșteni a fost suficient pentru o victorie confortabilă.

Citește mai mult