Duminică fără surprize în Liga Zimbrilor

Etapa a opta a primului eșalon masculin a programat trei partide duminică seara, toate încheiate cu victoria echipelor care porneau favorite. Vicecampioana Potaissa Turda a avut probleme la Buzău doar în primele 25 de minute, după care s-a desprins treptat.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din etapa a șasea a Diviziei A masculine

Etapa a șasea a eșalonului secund masculin a început joi, cu partidele de la Turda și Piatra Neamț. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale jocurilor, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării acestora.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Victorii ale gazdelor în ultimele trei meciuri ale etapei a șaptea

Ultimele trei partide ale etapei a șaptea din primul eșalon masculin au adus victorii ale echipelor care au evoluat pe teren propriu. Steaua a învins Timișoara și a bifat a șasea victorie a sezonului, consolidându-și locul al doilea în clasament.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Oaspeții au câștigat primele două meciuri ale etapei a șasea

Primele două jocuri ale etapei a șasea din primul eșalon masculin s-au jucat sâmbătă seara în Moldova, la Suceava și Focșani. După cele patru înfrângeri consecutive din debutul sezonului, Vasluiul lui Gabriel Armanu a legat două victorii, ambele în deplasare.

Citește mai mult

Meciuri cu suspans duminică, în Liga Zimbrilor

Etapa a doua a Ligii Zimbrilor a programat  duminică trei partide, toate în Moldova, la Suceava, Vaslui și Focșani. După eșecul usturător suferit în etapa precedentă pe terenul campioanei, Minaur Baia Mare a reușit o victorie prețioasă la Suceava, după un joc echilibrat, golul victoriei maramureșenilor fiind reușit cu 7 secunde înainte de finalul partidei.

Citește mai mult

Rezultate din primele jocuri de verificare ale echipelor din Liga Zimbrilor

Echipele din primul eșalon masculin își continuă intens pregătirile pentru sezonul 2021/2022, prima etapă a Ligii Zimbrilor fiind programată pe 29 august. Astfel, în această săptămână au avut loc și primele meciuri de verificare, săptămâna viitoare fiind programate și primele turnee.

Citește mai mult