S-au stabilit cele opt echipe calificate la turneul final al junioarelor 1

În acest weekend s-au disputat ultimele jocuri din cadrul grupelor Valoare ale campionatului național de handbal pentru junioare 1. Au fost trei grupe, calificarea la turneul final fiind obținută de primele două clasate din fiecare grupă plus cele mai bune două echipe de pe locul 3.

Citește mai mult

Liga Florilor / Victorii în deplasare pentru Zalău și Brașov

Ultimele două partide din runda a cincisprezecea a campionatului primului eșalon feminin au avut implicații în zona retrogradării, echipele care au evoluat în deplasare având câștig de cauză. HC Zalău a câștigat un meci de ”care pe care” la Mioveni, după o dispută echilibrată

Citește mai mult

Liga Florilor / CSM București a câștigat cu ”lanterna roșie”

Restanța din etapa a zecea a Ligii Florilor, în care s-au întâlnit campioana și ultima clasată, a fost una fără istoric, așa cum era de anticipat. CSM București s-a impus categoric în fața concitadinei Știința, scor 43-26, bifând astfel cea de-a zecea victorie consecutivă în campionat.

Citește mai mult

Trei victorii ale gazdelor și una a oaspetelor în sferturile Cupei României feminine

Joi, 9 martie, s-au disputat cele patru sferturi de finală ale Cupei României feminine, în urma cărora se cunosc echipele care vor juca în Final 4. Final Four-ul competiției va avea loc în weekendul 20-21 mai, ofertele de organizare a turneului fiind primite de federație până joi la amiază.

Citește mai mult

Niciun meci televizat din sferturile Cupei României feminine

Joi, 9 martie, vor avea loc sferturile de finală ale Cupei României feminine, în urma cărora se vor decide cele patru echipe ce vor lupta pentru câștigarea trofeului în Final 4. Din păcate, niciunul dintre meciuri nu va fi televizat.

Citește mai mult