Liga Florilor / ”Europenele” au învins ultimele patru clasate

Primele partide ale etapei a XI-a din primul eșalon feminin au adus față în față echipele participante în cupele europene și ultimele patru clasate. Nu s-a înregistrat nicio surpriză, dar o jucătoare nu va uita cu siguranță ziua de miercuri, 12 ianuarie 2022.

Citește mai mult

Liga Florilor / Dacia Mioveni a produs marea surpriză a etapei a zecea

Sâmbătă s-au disputat trei partide din cadrul rundei a zecea a primului eșalon feminin. Lidera Rapid a câștigat în fața nou-promovatei CSU Știința București, care a oferit o replică destul de consistentă, în timp ce HC Zalău a câștigat la scor pe terenul unei alte nou-promovate, CSM Deva.

Citește mai mult

Cupa Slatinei a fost câștigată de echipa gazdă

CSM Slatina a câștigat cea de-a treia ediție a Cupei Slatinei chiar dacă a pierdut ultimul joc al turneului în fața Daciei Mioveni. Tot luni s-a mai jucat și meciul HC Zalău – CSU Știința București, câștigat de echipa lui Gheorghe Tadici, care a acumulat tot două victorii.

Citește mai mult

Cupa Slatinei – rezultatele și casetele tehnice din prima zi

Primul turneu amical al iernii este organizat de CSM Slatina duminică și luni. Cupa Slatinei e la ediția a treia, invitatele echipei organizatoare fiind HC Zalău, Dacia Mioveni și CSU Știința București. Citiți rezultatele și casetele tehnice ale celor patru jocuri disputate duminică, 19 decembrie.

Citește mai mult

Rapidul încheie anul în fotoliul de lideră a Ligii Florilor

Primul eșalon feminin a încheiat conturile pe 2021 cu trei partide, disputate la Baia Mare, București și Mioveni. Rapidul a obținut o victorie mare pe terenul vicecampioanei Minaur și a încheiat anul pe primul loc, la o diferență de 5 puncte de următoarele trei clasate.

Citește mai mult

Liga Florilor / Nou-promovatele rămân la cota zero, Vâlcea revine pe podium

Sâmbătă seara s-au jucat ultimele trei partide ale etapei a VIII-a din Liga Florilor, în urma cărora cele două nou-promovate au rămas cu zero puncte, iar Dacia Mioveni deasupra lor, cu 3 puncte. Echipa argeșeană a jucat la Râmnicu Vâlcea, unde a revenit de la 16-24 în minutul 43 la 23-25 în minutul 51.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din campionatele junioarelor

La finele săptămânii trecute, a avut loc o nouă etapă din cadrul campionatelor de handbal rezervate junioarelor. Vă prezentăm imagini, rezultate și casete tehnice, articolul urmând a fi actualizat în cursul zilei de luni, 18 octombrie.

Citește mai mult

Liga Florilor / Bistrița și Mioveniul au obținut primele victorii

Primele două meciuri ale zilei în Liga Florilor s-au disputat la Slatina și Mioveni și au oferit dispute echilibrate. Gloria Bistrița-Năsăud a reușit prima victorie a sezonului în deplasarea de la Slatina, însă se poate spune că echipa gazdă a scăpat printre degete măcar un punct.

Citește mai mult