S-au stabilit cele opt echipe calificate la turneul final al junioarelor 1

În acest weekend s-au disputat ultimele jocuri din cadrul grupelor Valoare ale campionatului național de handbal pentru junioare 1. Au fost trei grupe, calificarea la turneul final fiind obținută de primele două clasate din fiecare grupă plus cele mai bune două echipe de pe locul 3.

Citește mai mult

Video / Replica TEC vizavi de arbitrajul din finala juniorilor 3: nu luați din meritele copiilor care au câștigat pe teren!

Clubul bucureștean HC Talentul Este Cheia a realizat un montaj cu faze controversate din finala juniorilor 3 disputată duminică, la Craiova. Filmul conține 30 de faze, 19 cu greșeli în favoarea echipei Liceului Liviu Rebreanu Turda și 11 cu faze reclamate de echipa ardeleană.

Citește mai mult

Prezentarea echipelor participante la turneul final al juniorilor 3: Liceul Teoretic Liviu Rebreanu Turda

Campionatul handbaliștilor juniori 3 a fost marcat de schimbări de regulament în plin sezon, care au continuat cu modificarea datelor de disputare a turneului final. Începem prezentarea echipelor care vor lupta pentru titlul handbaliștilor juniori 3 cu campioana en-titre, Liceul Teoretic Liviu Rebreanu Turda.

Citește mai mult

CSM București e noua campioană a junioarelor 2

Turneul final Valoare al ediției 2021/2022 a campionatului rezervat handbalistelor junioare 2 s-a încheiat duminică, la Mioveni, cu victoria echipei CSM București, care a învins în finală Liceul Teoretic Liviu Rebreanu Turda. A fost cumva o reeditare a poveștii petrecute la juniori 3, când Turda a câștigat finala în fața echipei care o surclasase în grupă.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din ziua a patra a turneului final al junioarelor 2 – Valoare

Sâmbătă, 11 iunie, la Mioveni, se dispută partidele de clasament și semifinalele turneului final ”Valoare” din cadrul campionatului junioarelor 2. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din ziua a treia a turneului final al junioarelor 2 – Valoare

Vineri, 10 iunie, la Mioveni, se dispută ultimele partide din grupele turneului final Valoare al campionatului handbalistelor junioare 2. Vă oferim rezultatele și casetele tehnice pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din ziua a doua a turneului final al junioarelor 2 – Valoare

Joi, 9 iunie, la Mioveni, se dispută cea de-a doua etapă a grupelor turneului final rezervat handbalistelor junioare 2 – Valoare. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice, pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din prima zi a turneului final al junioarelor 2 – Valoare

Miercuri, 8 iunie, la Mioveni, se dispută prima etapă a grupelor turneului final rezervat handbalistelor junioare 2. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice, pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult

Turda e noua campioană a handbaliștilor juniori 3

Turneul final al handbaliștilor juniori 3 s-a încheiat duminică, la Râmnicu Vâlcea, cu o mare surpriză. Echipa Liceului Teoretic Liviu Rebreanu din Turda a învins-o pe CSU Suceava cu 47-46 după ce, în grupa A, sucevenii câștigaseră meciul cu echipa ardeleană cu 61-37!

Citește mai mult

Rezultatele și casetele tehnice din ziua a patra a turneului final al juniorilor 3 (Valoare)

Sâmbătă, 14 mai, la Râmnicu Vâlcea, se dispută partidele de clasament și semifinalele turneului final al handbaliștilor juniori 3 – Valoare. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult