Rezultate și casete tehnice din Divizia A masculină

Etapa a XI-a a sezonului regulat din Divizia A masculină a început miercuri, la Ghimbav, și se va încheia sâmbătă. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale jocurilor, pe măsura disputării acestora (meciurile de sâmbătă după-amiază vor fi actualizate duminică dimineață).

Citește mai mult

Rezultate, imagini și casete tehnice din Divizia A masculină

Vineri se dispută primele trei partide din cadrul etapei a X-a a sezonului regulat din Divizia A masculine, runda urmând să continue sâmbătă și să se încheie tocmai pe 8 decembrie. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice pe măsura disputării partidelor.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din etapa a șasea a Diviziei A masculine

Etapa a șasea a eșalonului secund masculin a început joi, cu partidele de la Turda și Piatra Neamț. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale jocurilor, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării acestora.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din Divizia A masculină

Începută miercuri, în capitală, etapa a V-a a Diviziei A masculine a continuat joi cu partidele de la Vaslui și Sânnicolau Mare, în weekend și luni fiind programate celelalte jocuri. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale jocurilor, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării meciurilor.

Citește mai mult