Final de sezon în Liga Zimbrilor: Dinamo, Minaur și Constanța au încheiat pe podium

Ediția 2021/2022 a Ligii Zimbrilor s-a încheiat miercuri, cu cele șapte partide ale etapei a 26-a. Cu titlul deja asigurat, campioana Dinamo a încheiat sezonul cu o victorie la Suceava. Cel mai disputat joc a avut loc la Sighișoara, acolo unde Minaur a învins-o pe Steaua și a devenit vicecampioana României.

Citește mai mult

Rezultate, imagini și casete tehnice din penultima etapă a Ligii Zimbrilor / Arbitru înlocuit din motive medicale în timpul derby-ului Dinamo – Steaua

Penultima rundă a Ligii Zimbrilor a avut drept cap de afiș eternul derby Dinamo – Steaua, la finalul căruia ”câinii” au sărbătorit cu o victorie cel de-al optsprezecelea titlu de campioană. Partida a fost marcată de un incident petrecut în prima repriză, când arbitrului Radu Iliescu i s-a făcut rău și a fost nevoie de chemarea unui înlocuitor.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Suceava produce surpriza etapei, victorii în deplasare pentru Timișoara și Focșani, Vasluiul urcă pe locul 8

Ziua de duminică a început cu derby-ul etapei a 23-a din Liga Zimbrilor, un duel pentru titlul de vicecampioană, în care Steaua a jucat în premieră pe teren propriu la Sighișoara contra Potaissei Turda. Sala din orașul natal al lui ”Coco” Mihăilă a fost de bun augur pentru echipa militară.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Steaua urcă pe locul 2, Clujul obține a treia victorie

Etapa a 22-a din primul eșalon masculin a programat patru partide duminică, 27 martie, iar surprizele nu au lipsit. Astfel, ”U” Cluj a obținut a treia victorie în campionat, surclasând-o pe CSM Bacău, dar echipa lui Marius Stavrositu are nevoie de minim trei victorii în utlimele patru etape pentru a mai spera la salvare.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Oaspeții au fost la putere în partidele din weekend

Etapa a patra din primul eșalon masculin a început sâmbătă, la Alexandria, acolo unde campioana Dinamo București s-a impus fără probleme în fața nou-promovatei CSM. Duminică, clubul bucureștean a anunțat un nou transfer de zile mari, cel al interului dreapta spaniol Eduardo Gurbindo.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Rezultatele și casetele tehnice din meciurile de duminică și o ierarhie a golgeterilor

Duminică, 19 septembrie, au avut loc patru partide din cadrul etapei a treia a primului eșalon masculin, gazdele câștigând trei dintre acestea. Dinamo s-a impus fără probleme în fața Vasluiului, la fel și CSM București în partida cu nou-promovata U Cluj.

Citește mai mult