S-au stabilit urnele pentru tragerea la sorți a grupelor la europenele din noiembrie

Federația Europeană de Handbal a dat publicității procedura de desfășurare a tragerii la sorți a grupelor turneului final al campionatului european care va avea loc în perioada 4-20 noiembrie în Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru. Care sunt urnele stabilite de EHF.

Citește mai mult

Jucătoarele convocate pentru ultimele două partide din preliminariile EURO 2022

Federația Română de Handbal a dat publicității lotul de 18 jucătoare convocat de antrenorii Adrian Vasile și Bent Dahl pentru ultimele partide din preliminariile campionatelor europene din luna decembrie. Lotul se va reuni pe 15 aprilie, iar pe 20 aprilie va avea loc partida cu Insulele Feroe la Torshavn.

Citește mai mult

Înfrângere previzibilă în Danemarca în preliminariile europenelor feminine

Naționala feminină a pierdut pentru a doua oară în 4 zile în fața Danemarcei în grupa 2 a preliminariilor campionatelor europene care se vor disputa la sfârșitul acestui an. Din păcate, am primit confirmarea faptului că nu mai mișcăm în partidele cu echipele de top, în fața cărora reușim cel mult un sfert de oră mai de Doamne-ajută.

Citește mai mult

Danemarca s-a impus fără probleme la Mioveni în preliminariile EURO 2022

Naționala feminină a României n-a avut nicio șansă în partida cu Danemarca, din grupa 2 a preliminariilor campionatelor europene din acest an, pierzând cu 28-35 la Mioveni. Medaliata cu bronz a ultimelor mondiale s-a impus la pas în fața ocupantei locului 13 la aceeași competiție, iar această diferență de 10 locuri a fost vizibilă.

Citește mai mult

România și-a încheiat parcursul la mondiale cu o înfrângere și a ratat obiectivul stabilit de federație

Naționala feminină a încheiat campionatul mondial din Spania cu o înfrângere și a ratat obiectivul  anunțat de Alexandru Dedu, de a termina pe unul din  primele 10 locuri. Dincolo de declarațiile sforăitoare și de optimismul deșănțat al unora, înfrângerea cu Suedia era previzibilă, astfel că naționala noastră a terminat mondialul în genunchi, chiar dacă sună urât.

Citește mai mult