Victorie categorică în Grecia pentru naționala feminină / Ce-și dorește selecționerul Pera înainte de mondiale

Conform așteptărilor, naționala feminină s-a impus fără probleme și în al doilea joc din preliminariile EURO 2024, 32-20 în deplasare, cu Grecia. O victorie la pas a echipei României, în care selecționerul Florentin Pera a operat câteva modificări față de partida cu Bosnia Herțegovina.

Citește mai mult

Naționala feminină începe cursa pentru calificarea la EURO 2024 / Ce au spus Florentin Pera, Cristina Neagu și Cristina Laslo

Naționala de senioare își începe miercuri parcursul în preliminariile europenelor de anul viitor, care vor avea loc în Austria, Ungaria și Elveția. România debutează pe teren propriu în fața celei mai slab cotate echipe din grupă, Bosnia Herțegovina, într-o partidă ce se va disputa la Mioveni miercuri, de la ora 17.30.

Citește mai mult

România și-a aflat adversarele de la mondialele din acest an

Joi, la Göteborg, a avut loc tragerea la sorți a grupelor campionatului mondial feminin care se va disputa în perioada 29 noiembrie – 17 decembrie în Suedia, Norvegia și Danemarca. România a fost în urna a doua valorică și a fost repartizată în grupa E, care se va juca la Herning (Danemarca).

Citește mai mult

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți a grupelor campionatului mondial

Federația Internațională de Handbal (IHF) a publicat luni cele 4 urne valorice pentru tragerea la sorți a grupelor mondialelor feminine care se vor disputa între 29 noiembrie și 17 decembrie în Danemarca, Norvegia și Suedia.

Citește mai mult

România va fi în urna a doua a calificărilor pentru europenele feminine de anul viitor

Joi, 20 aprilie, la Zurich, va avea loc tragerea la sorți a grupelor preliminariilor campionatului european din 2024, care se va disputa în Elveția, Ungaria și Austria. Cele 31 de echipe participante au fost distribuite în patru urne valorice, România făcând parte din cea de-a doua.

Citește mai mult