Tomas Ryde: Nu cred că trebuie să facem mare caz pentru evoluția din Feroe, important este că am obținut toate punctele

Naționala feminină a României a câștigat ambele partide disputate în debutul preliminariilor pentru campionatele europene de anul viitor. Handbal Mania a discutat cu selecționaerul Tomas Ryde despre evoluția tricolorelor în cele două jocuri, cu Ucraina și Insulele Feroe.

Citește mai mult

Naționala feminină câștigă în Feroe după ce a fost condusă la pauză

Echipa națională feminină a reușit duminică seara cea de-a doua victorie consecutivă din preliminariile EURO 2020, în deplasarea din Insulele Feroe. Handbalistele românce au făcut, însă, o primă repriză slabă, în care au fost surprinse de viteza de joc a adversarelor, comițând numeroase erori pe faza de atac.

Citește mai mult

Cristina Neagu, printre cele 21 de jucătoare convocate la naționala feminină pentru partidele cu Ucraina și Feroe

Federația Română de Handbal a anunțat luni lotul de jucătoare convocate de selecționerul Tomas Ryde pentru primele două partide din preliminariile EURO 2020, cu Ucraina și Feroe. Mai mutl de jumătate din cele 21 de handbaliste provin de la SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București, toate sportivele provenind din campionatul intern.

Citește mai mult

România A și Angola vor juca duminică pentru câștigarea Trofeului Carpați

Rezultate scontate în cea de-a doua zi a Trofeului Carpați la handbal feminin, care se dispută în aceste zile la Brăila. Angola a învins categoric naționala de tineret a României, în timp ce prima reprezentativă a țării noastre s-a impus destul de greu în fața Japoniei.

Citește mai mult

România A și Angola au fost câștigătoarele primei zile a Trofeului ”Carpați”

Ediția 2019 a Trofeului ”Carpați” a debutat vineri după-amiază la Brăila cu partidele Japonia – Angola și România A – România tineret. Echipa africană s-a impus în fața japonezelor în jocul inaugural (26-21), în timp ce, în cel de-al doilea joc, prima reprezentativă a țării noastre a învins naționala de tineret.

Citește mai mult

A fost anunțat lotul României pentru Trofeul Carpați, surpriza a venit de la Activ Plopeni

Federația Română de Handbal a anunțat lotul de 21 de jucătoare care se va reuni pe 24 mai la Brăila, sub comanda antrenorilor Tomas Ryde (principal) și Costică Buceschi (secund), pentru a participa la Trofeul Carpați, competiție ce va avea loc în municipiul de pe malul Dunării.

Citește mai mult

Polonia e cel mai tare adversar al României în preliminariile EURO 2020 / Componența tuturor grupelor de calificare

Joi seara, la Copenhaga, a avut loc tragerea la sorți a grupelor preliminare pentru EURO 2020 la handbal feminin, competiție ce va avea loc în luna decembrie a anului viitor în Norvegia și Danemarca. România a fost în urna capilor de serie, citiți alături de ce echipe va evolua.

Citește mai mult

Joi e tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020 la handbal feminin / Componența grupelor valorice

Joi, 4 aprilie, de la ora 19, la Copenhaga, va avea loc tragerea la sorți a preliminariilor campionatului european de handbal de anul viitor. EURO 2020 se va disputa în Norvegia și Danemarca și va reuni la start 16 echipe, vedeți componența urnelor valorice.

Citește mai mult

România umilită de Danemarca la Golden League

Ceea ce a început prost, cu o înfrângere la 10 goluri cu Franța, și a continuat ceva mai bine, cu un eșec rezonabil împotriva Norvegiei, s-a încheiat catastrofal. România a fost învinsă la o diferență umilitoare de Danemarca în utlima zi a turneului Golden League.

Citește mai mult

Naționala feminină de tineret învinge la limită Olanda la Trofeul Carpați

Naționala feminină de tineret a reușit sâmbătă seara, la Râmnicu Vâlcea, cea de-a doua victorie la Trofeul Carpați, după succesul de vineri, contra Poloniei. După o primă repriză pe care au încheiat-o cu avantaj minim, olandezele s-au desprins la 3 goluri în minutul 44.

Citește mai mult