România, în prima urnă valorică a tragerii la sorți pentru calificarea la mondialele feminine

Sâmbătă, la Ljubljana, va avea loc tragerea la sorți a celor 10 partide din barajul de calificare la campionatele mondiale feminine din 2023. România se va afla în prima urnă valorică, citiți cu cine ar putea să se întâlnească.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Florentin Pera: Echipa României are o identitate a ei, iar adversarii trebuie să o ia în considerare

Echipa națională a României are șansa de a se califica în semifinalele campionatului european dacă va câștiga ultimele două partide din grupa principală II.Handbal Mania a realizat un blitz-interviu cu selecționerul Florentin Pera cu o zi înainte de meciul cu Muntenegru, care va avea loc marți, de la ora 19.00.

Citește mai mult

Campionatul european feminin / ”Bomba” Biancăi Bazaliu ne-a adus victoria cu Spania

Debut cu dreptul pentru naționala României în grupa principală II de la campionatul european. Victoria categorică a Germaniei împotriva Olandei (36-28) ne-a deschis perspective nebănuite, cu condiția ca echipa noastră să învingă Spania.

Citește mai mult

Campionatul european feminin / Înfrângere categorică în fața campioanei olimpice

Naționala României a suferit luni cea de-a doua înfrângere la campionatul european, 21-35 cu Franța. Dacă victoria Franței era absolut previzibilă, mai puțin previzibilă a fost atitudinea jucătoarelor noastre, departe de cea din jocul cu Olanda.

Citește mai mult

România a fost aproape de un rezultat mare în primul joc de la europene

România a pierdut la limită prima partidă de la campionatul european, 28-29 cu Olanda, după o evoluție bună în fața uneia dintre pretendentele la titlu. l european, 28-29 cu Olanda, după o evoluție bună în fața uneia dintre pretendentele la titlu. Încurajată frenetic de circa 200 de suporteri veniți la Skopje, echipa noastră a reușit să depășească unele momente dificile și poate că ar fi meritat mai mult.

Citește mai mult