Exclusiv / Ovidiu Mihăilă: ”Ne așteaptă un joc foarte dificil, pentru că întâlnim o echipă care nu are nimic de pierdut”

Angrenată în patru competiții în acest sezon, Steaua joacă duminică pentru calificarea în turul al doilea preliminar al Cupei EHF, acolo unde ar urma să-i întâlnească pe israelienii de la Maccabi Srugo Rishon Lezion. Iată ce a declarat antrenorul stelist Ovidiu Mihăilă pentru handbalmania.ro înaintea confruntării cu GRK Varazdin 1930:

În primul rând, jocul de duminică este foarte important pentru că ne apropie cu încă un pas de ceea ce ne dorim împreună cu băieții. Totuși, să nu uităm că ne așteaptă un joc de cupe europene, care este imprevizibil, și de aceea trebuie să fim foarte concentrați și motivați. Varazdin este o echipă dintr-o țară cu o școală de handbal foarte bună, o echipă care formează jucători tineri, iar aceste jocuri le dau posibilitatea de a fi monitorizați de echipe din Europa. Chiar dacă este o echipă tânără, gruparea croată se exprimă foarte bine în teren. Trebuie să fim maturi și să stăm concentrați pe toată durata jocului. În concluzie, ne așteaptă un joc foarte dificil, pentru că întâlnim o echipă care nu are nimic de pierdut. În plus, este o competiție internațională, iar imaginea handbalului românesc și a echipei de handbal Steaua contează.

Foto: csasteaua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.