Programul etapei a VII-a din Liga Zimbrilor și televizările

Etapa a VII-a din primul eșalon al handbalului masculin este plină de meciuri tari. Astfel, primele patru clasate joacă între ele, la București și Focșani, în timp ce la Bacău se joacă un meci cu conotații la retrogradare.

Citește mai mult

Șase echipe românești joacă în weekend în cupele europene

De vineri până duminică, șase echipe din România vor evolua în Cupa EHF și în Champions League. Citiți programul, televizările și arbitrii.

Citește mai mult

Ovidiu Mihăilă: „Am controlat cu maturitate repriza a doua a meciului cu liderul”

Steaua București și-a menținut invincibilitatea în competiția internă, după victoria de luni seara, cu CSM Focșani. Despre acest meci, dar și despre cel din etapa viitoare, de la Constanța, în declarația acordată de antrenorul vicecampioanei pentru handbalmania.ro.

Citește mai mult

SEHA League / Steaua pierde onorabil pe terenul fostei deținătoare a Champions League

Vicecampioana României a jucat marți seara pe terenul celei mai valoroase echipe SEHA League, câștigătoare a Champions League anul trecut, care, în urmă cu trei zile, a câștigat pe terenul deținătoarei celui mai important trofeu la nivel de club, Montpellier.

Citește mai mult

Etapa a treia a Ligii Zimbrilor începe marți, la Suceava. Programul etapei și televizările

Cea de-a treia etapă a Ligii Zimbrilor programează primul meci marți, la Suceava, în timp ce ultima partidă a rundei se va desfășura duminică, la Constanța. Vedeți programul complet al etapei, arbitrii și televizările.

Citește mai mult