Rezultate și casete tehnice din etapa a șasea a Diviziei A masculine

Etapa a șasea a eșalonului secund masculin a început joi, cu partidele de la Turda și Piatra Neamț. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale jocurilor, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării acestora.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Victorii ale gazdelor în ultimele trei meciuri ale etapei a șaptea

Ultimele trei partide ale etapei a șaptea din primul eșalon masculin au adus victorii ale echipelor care au evoluat pe teren propriu. Steaua a învins Timișoara și a bifat a șasea victorie a sezonului, consolidându-și locul al doilea în clasament.

Citește mai mult

Meciuri cu suspans duminică, în Liga Zimbrilor

Etapa a doua a Ligii Zimbrilor a programat  duminică trei partide, toate în Moldova, la Suceava, Vaslui și Focșani. După eșecul usturător suferit în etapa precedentă pe terenul campioanei, Minaur Baia Mare a reușit o victorie prețioasă la Suceava, după un joc echilibrat, golul victoriei maramureșenilor fiind reușit cu 7 secunde înainte de finalul partidei.

Citește mai mult

Steaua și-a anunțat noutățile pentru sezonul viitor / Cristian Gațu, cooptat în staff

Printr-o postare pe pagina de Facebook, CSA Steaua anunță că echipa de Liga Zimbrilor și-a prezentat lotul pentru sezonul 2021/2022. Astfel, la conducerea tehnică a Stelei revine Ovidiu Mihăilă, care va fi ajutat de secundul Ștefan Laufceac, precum și de Marius Tudor (preparator fizic) și Valentin Cucu (kinetoterapeut).

Citește mai mult

Dinamo București a câștigat pentru a șasea oară Cupa României

Dinamo București a câștigat duminică după-amiază finala Cupei României, învingând-o clar pe HC Dobrogea Sud Constanța, scor 27-20. Partida se anunța echilibrată, dat fiind faptul că echipa dobrogeană a fost singura care i-a învins pe dinamoviști în campionat și lucrurile au stat astfel în prima repriză.

Citește mai mult