Acțiune umanitară la primul meci acasă al Sighișoarei

Sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 18, CSM Sighișoara va disputa primul meci pe teren propriu din noua ediție a Diviziei A masculine, seria D. Gazdele vor primi replica celor de la HC Sibiu, ambele echipe fiind în căutarea primei victorii, după înfrângerile din prima etapă.

Cu acest prilej, va fi desfășurată și o acțiune de colectare de fonduri pentru Alexandru Gheorghe (26 de ani), care a suferit recent o operație la stomac, pentru care părinții au plătit, din resurse proprii, o sumă considerabilă, însă e nevoie de susținere pentru tratamentul post-operator. Astfel, în sală vor fi amplasate urne pentru sumele destinate tratamentelor tânărului sighișorean.

Meciul de sâmbătă are și un scop caritabil, „Împreună pentru Alex”, un tânăr operat recent, cu succes, și care are nevoie de sprijin pentru tratamentul post-operator. Handbaliștii, suporterii și toți cei din jurul acestui fenomen sportiv vor veni sâmbătă cu inima deschisă și pentru acest motiv, dovedind, astfel, încă o dată, că sportul este alături de cei care au nevoie. Vă așteptăm în număr cât mai mare, așa cum ne-ați obișnuit în sezonul trecut, cu o Sală Polivalentă plină, sâmbătă  de la ora 18, să fiți alături de CSM Sighișoara și „Împreună pentru Alex”. Handbaliștii își doresc să facă un joc mult mai bun decât cel din prima etapă și să păstreze cele 3 puncte la Sighișoara. Comunicat CSM Sighișoara handbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *