CSM Sighișoara a ajutat și a câștigat

La debutul pe teren propriu în actualul sezon, handbaliștii de la CSM Sighișoara au obținut o dublă victorie. Pe de o parte, au obținut primele puncte din campionat, iar pe de altă parte, poate mai important, au ajutat un tânăr sighișorean aflat în suferință. Astfel, campania ”Împreună pentru Alex” a fost un succes, clubul ardelean adunând o sumă consistentă de la cei circa 600 de spectatori prezenți la meci. În ceea ce privește partida, aceasta a fost echilibrată în primul sfert de oră, după care gazdele s-au desprins, au avut un avans de 7 goluri la pauză și au câștigat fără probleme. De notat evoluția bună a portarului sighișorean Răzvan Costin.

CSM Sighișoara – HC Sibiu 31-23 (18-11)

Sighișoara: Seieșan, Costin – Sîncelean 8 goluri, Ganea 7, Nuțu 4, Al. Căpățână 4, Răduț 3, Pop 2, Barb 2, Coman 1, Cristea, Nica, Solcanu, Turturică, Enculescu, Irimia. Antrenor: Sorin Mureșan.

Sibiu: Novacovschi, Sofronici – Pasere 12, David 4, Fl. Ramba 2, H. Căpățână 2, Bogdan 2, Blaga 1, Albu, Dobre, Muntean, Briota, Boita, Clenci. Antrenor: Matei Damian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *