Sibiul și Odorheiul au încheiat la egalitate în ultimul meci al etapei

Ultima partidă a seriei D din Divizia A de handbal masculin s-a desfășurat marți după-amiază, la Sibiu, gazdele aflându-se în căutarea primei victorii în campionat, în timp ce oaspeții își doreau primul succes în deplasare. Sibienii au avut o primă repriză bună, inclusiv pe fondul evoluției bune a portarului Șofronici, intrând la cabine cu două goluri avans. După pauză, harghitenii au revenit și au egalat la 12 în minutul 38, apoi au condus cu 14-13 în minutul 40, însă gazdele au revenit din nou la conducere. Finalul a fost disputat, în minutul 55 oaspeții conduceau cu 21-19, echipa gazdă a egalat și putea chiar câștiga în ultimul minut, dar o pasă prea lungă pe contraatac, când poarta adversă era goală, a privat-o de o victorie, așa cum o intervenție a portarului Șofronici la ultimul atac al meciului i-a scăpat de un nou eșec.

HC Sibiu – ACS Szejke Odorheiu Secuiesc 22-22 (8-10)

Sibiu: Șofronici – Pasere 7, Căpățână 5, David 5, Micloș 3, Briotă 1, Blaga 1, Fl. Ramba. Antrenor: Damian Matei.

Szejke: S. Orban, Jobb – Buguleț 5, Konya 5, Szasz 4, Tăuțean 2, Pal 2, Fekete 2, Lazar 2, Lorinczi, Jere, Kopacz, Daninfeld, Komporaly, L. Orban. Antrenor: Lorant Sipos.

Am avut început mai greoi de meci, am înscris doar 8 goluri în prima rerpiză, am ratat câteva situații clare și de aceea am intrat și mai timorați în joc. În rerpiza a doua, nivelul nostru de joc a mai crescut, dar nu conform așteptărilor noastre, pe câteva perioade bune am reușit să ne distanțăm, însă câteva greșeli stupide ne-au costat mult. Într-un final, trebuie să fim mulțumiți cu acest punct, dar nu putem fi fericiți pentru acest egal, pentru că am simțit că am fi putut obține mai mult. Noi am suferit mult la linia de 9 metri, Sibiul a câștigat duelul la acest capitol, la care noi ne-am cam chinuit. Lorant Sipos (antrenor ACS Szejke Odorheiu Secuiesc)

 

A fost un joc foarte disputat, care putea să se tranșeze în favoarea oricărei echipe. Am avut o primă repriză mai bună, am avut avantaj mereu, dar fără a putea să ne desprindem la mai mult de 3 goluri. În a doua repriză, oaspeții din Odorhei au fost mai proaspeți, având și o bancă de rezerve mai „lungă”, s-a mers cap la cap până în utimele 10 minute, când adversarii noștri au reușit să conducă la 2 goluri în minutul 55. Finalul a fost foarte tensionat, echipa noastră egalând și chiar având ocazia pe final de-a câștiga la ultima faza a jocului. Una peste alta, scorul e echitabil și reflectă realitatea din teren. Matei Damian (antrenor HC Sibiu)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *