Analiză / Cum ar putea arăta turneele semifinale din eșalonul secund feminin

Eșalonul secund feminin se află în plină desfășurare, însă rezultatele de până acum oferă un potențial tablou al turneelor semifinale, programate la începutul lunii mai a anului viitor. Reamintim faptul că, în acest sezon, Divizia A are un nou sistem de desfășurare, cu 4 serii, primele două clasate din fiecare serie urmând să se califice la turneul semifinal.

Așadar, în seria A, HCM Slobozia este de departe favorită să încheie pe primul loc, însă lupta pentru locul al doilea se anunță palpitantă, între HCF Piatra Neamț și CSU Neptun Constanța. La acest moment, pietrencele au un avans de 3 puncte, însă primul meci dintre cele două echipe, disputat la Piatra Neamț, s-a încheiat la egalitate, astfel că, după toate probabilitățile, soarta locului al doilea va fi tranșată către finalul sezonului.

În seria B, după 5 etape, două echipe au maximum de puncte, CSU Știința București și Rapid București, acestea fiind și favoritele pentru calificarea la turneul semifinal. Seria C este dominată de Dacia Mioveni, în timp ce, pentru poziția a doua calificantă, se luptă FC Argeș și Activ Plopeni, în condițiile în care actuala ocupantă a locului al doilea, Național Râmnicu Vâlcea, nu are drept de promovare. În fine, seria D este dominată de CSM Târgu Mureș, care are maximum de puncte la finele primului tur, în timp ce pentru locul al doilea candidează Crișul Chișineu-Criș și CSU Reșița.

În aceste condiții, iată cum ar putea arăta cele două grupe ale turneului semifinal:

Grupa I: HCM Slobozia, CSU Știința București/Rapid București, Dacia Mioveni, Crișul Chișineu-Criș/CSU Reșița.

Grupa a II-a: HCF Piatra Neamț/CSU Neptun Constanța, CSU Știința București/Rapid București, FC Argeș/Activ Plopeni, CSM Tîrgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.