CSM București s-a distrat cu Măgura Cisnădie

Campioana CSM București a câștigat categoric derby-ul etapei a șaptea a Ligii Florilor și i-a administrat Măgurii Cisnădie prima înfrângere a sezonului, una usturătoare. Se pare că, ușor-ușor, Dragan Djukic reușește să aducă vedetele CSM-ului la același numitor, în special, acolo unde echipa campioană a suferit cel mai mult în acest sezon, în faza de apărare.

CSM București a început în forță, iar în minutul 9 conducea deja cu 7-2, scor care l-a determinat pe antrenorul Măgurii Cisnădie să solicite primul time-out, fără mare folos, fiindcă, două minute mai târziu, scorul era 9-2. Diferența de 7 goluri s-a menținut până la pauză, chiar dacă senzația a fost că arbitrajul a cam greșit în favoarea oaspetelor, eliminarea Draganei Cvijic din minutul 30 fiind doar un exemplu. În mitanul secund, pe teren a fost o singură echipă, cea gazdă, care a obținut o victorie zdrobitoare în fața unei echipe de cupe europene, care a arătat ca una de play-out.

Update: declarație Dragan Djukic.

Fetele noastre s-au pregătit foarte bine pentru acest meci, iar seriozitatea cu care l-au abordat ne-a dat încredere și stabilitate. Sper să continuăm pe aceeași linie. Chiar dacă din afară a părut ușor, nu a fost chiar așa, am reușit o prestație în defensivă așa cum o făcusem în a doua repriză la Roman.

CSM București – Măgura Cisnădie 36-19 (17-10).

CSM: Grubisic, Ungureanu, Ion – Neagu 11, Radicevic 6, Curea 4, Omoregie 4, Mehmedovic 3, Cvijic 2, Lekic 2, Lazovic 2, Udriștoiu 1, Hagman 1, Bazaliu, Kurtovic, Manea. Antrenor: Dragan Djukic.

Cisnădie: Moreschi, Voicu – Gatzel 10, Boljevic 4, Fais Munhoz Araujo 2, Apetrei 1, Fachinello 1, Da Silva 1, Moldovan, Matei, Tomescu, Hoha, Costa, Popovici. Antrenor: Alexandru Weber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *