Activ Plopeni a ținut-o în șah pe lidera Dacia Mioveni

Derby-ul etapei a opta din seria C a eșalonului secund feminin s-a disputat la Plopeni, acolo unde lidera Dacia Mioveni a pierdut primele puncte din actualul sezon. A fost o partidă cu puține goluri, cronometrată manual, cele două formații încheind prima repriză la egalitate, 8-8. În mitanul secund, Activ și Dacia s-au aflat pe rând la conducere, gazdele au avut și avans de două goluri, 13-11 și 14-12, dar oaspetele au preluat conducerea în minutul 55 cu 19-18. Plopeniul a egalat la 19 prin Ionela Leuștean în minutul 56, Vacariu a adus-o apoi pe Dacia în avantaj, iar Beșleagă a marcat, pentru gazde, ultimul gol al meciului, în minutul 57. Dacia Mioveni rămâne pe primul loc, cu 22 de puncte, în timp ce Activ Plopeni se află pe locul al doilea, cu 17 puncte.

Chiar dacă ne-au lipsit două titulare, fetele s-au mobilizat și au făcut un joc foarte bun, ce a condus la o surpriză frumoasă pentru noi, în condițiile în care adversarul pornea cu prima șansă. Astfel, am încheiat cu capul sus seria celor trei meciuri foarte grele, cu Național Râmnicu Vâlcea, FC Argeș și Dacia Mioveni, disputate în mai puțin de 7 zile. Am atins vârful de formă pe care ni l-am dorit pentru această perioadă cu jocurile cele mai grele și consider că, poate cu un pic de noroc, puteam smulge un punct și din deplasarea de la Pitești. Urmează o pauză foarte lungă, în care se va pune accent pe o recuperare atentă, iar din decembrie să reintrăm în ritmul competiției. Vom participa la un turneu de pregătire, în calitate de echipă gazdă, alături de trei candidate la promovare, și sper să creștem calitatea jocului. Florin Ciupitu (antrenor Activ Plopeni)

HC Activ CSO Plopeni – Dacia Mioveni 20-20 (8-8)

Plopeni: Popescu – I. Leuștean 7, Șerban 6, Beșleagă 4, Stoica 2, V. Leuștean 1, Tăbăcaru, Voiculescu. Antrenor: Florin Ciupitu.

Mioveni: Diaconu – Vacariu 5, Șerban 5, Dumitrașcu 3, Veșcă 2, Pîrvulescu 2, Toader 1, Onicaș 1, Ganea 1. Antrenor: Daniel Gheorghe.

Arbitri: Andreea Arsene și Carmen Bontea.

Într-un alt joc al etapei, FC Argeș s-a impus, previzibil, la scor pe terenul ultimei clasate, LPS Târgu Jiu, și ocupă locul 4, cu 15 puncte.

LPS Târgu Jiu – FC Argeș 19-37 (10-19)

Tg. Jiu: Ciuchiatu, Iordache – Andrița 10, Frunză 5, S. Popescu 1, Burche 1, Predoi 1, Paicu 1, Gruia, Diaconescu, Dodenciu, Tabuș, Chirilă. Antrenor: Nicolae Lăscăteu.

Argeș: Paraschiv, Constantin 1 gol – Fl. Popescu 11, Roșu 10, Ciolponea 4, Lăcătuș 3, Ilie 2, Manea 2, Bidașcu 2, Stanca 1, Preda 1. Antrenor: Titel Răduță.

Ultimul meci al etapei va avea loc luni, la Odorheiu Secuiesc, între ACS Szehelyudvarhelyi NOI Kezilabda Klub și Național Râmnicu Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *