Antrenorul secund al Sucevei amendat, principalul chemat să dea explicații

Comisia Centrală de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal a avut destul de lucru la ședința din 6 noiembrie, pe ordinea de zi aflându-se nu mai puțin de 12 subiecte. Astfel, antrenorul-jucător al prim-divizionarei CSU Suceava, Iulian Andrei, a fost amendat cu 500 de lei pentru ”comportament nesportiv grav”, în partida cu SCM Politehnica Timișoara, disputată pe 3 noiembrie la Timișoara, pierdută de suceveni cu 27-31. De asemenea, antrenorul principal al sucevenilor, Adrian Chiruț, va trebui să prezinte comisiei un punct de vedere cu privire la ”expresiile către oficialii jocului din timpul și dupa încheierea jocului”.

În aceeași ședință, au fost solicitate puncte de vedere cluburilor Dunărea Călărași și Măgura Cisnădie, pentru nevalidarea în sistemul SEI (Sistemul Electronic de Înregistrare) a antrenorului Serhyi Bebeshko, respectiv a jucătoarelor Matei și Moreschi.

Handbalistul sighișorean Dragoș Ganea a fost suspendat 3 etape pentru ”comportare nesportivă grosolană” în timpul partidei CSM Sighișoara – Szejke Odorhei, disputată pe 12 octombrie, în timp ce antrenorul echipei de junioare I CSS Mediaș, Mihai Moldovan, a primit 3 etape de suspendare, pentru ”insulte și amenințări aduse arbitrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *