Steaua și Dinamo au încheiat la egalitate în Divizia A feminină

Steaua și Dinamo s-au întâlnit vineri după-amiază în cea de-a doua partidă a etapei a XI-a din seria B a eșalonului secund feminin. Stelistele porneau favorite, având 6 puncte în plus față de adversare înainte de acest joc, dar și pentru că, în meciul direct din primul tur al seriei, se impuseseră la 7 goluri diferență. Cu toate acestea, Dinamo a avut o primă repriză mai bună, încheind cu un avans de 4 goluri. Mai mult, dinamovistele s-au desprins la 6 goluri în minutul 34, 16-10, Steaua a revenit la 14-16 în minutul 39, dar Dinamo și-a mărit apoi avansul până la 22-15 în minutul 50. În minutul 56, echipa dinamovistă avea 5 goluri avans, 24-19, însă nu a mai reușit să înscrie până la final, în timp ce echipa gazdă a izbutit 5 goluri consecutive, iar partida s-a încheiat la egalitate. Steaua are 19 puncte și ocupă locul 3, în timp ce Dinamo se află pe locul 6, cu 13 puncte.

Steaua București – HC Dinamo Bitcoin București 24-24 (9-13)

Steaua: Dică, Pășălan – Vicențiu 7, Malancuș 6, Zamfira 5, Drăghici 3, Necula 2, Stanciu 1, Gheorghe, Stancu. Antrenor: Bogdan Hîrdău.

Dinamo: Agiu, Grosu – Verde 8, Manole 4, Predoi 4, Udrea 3, Brașov 3, Gîjulete 2, Mihai, Vălean. Antrenor: Nicoleta Alexandrescu.

Arbitri: Corina Constantin și Dana Enache.

Foto: Facebook Dinamo București Handbal Feminin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *