Vâlcea, Cisnădie și Craiova luptă în week-end pentru calificarea în grupele Cupei EHF

Sâmbătă și duminică se dispută partidele primei manșe a turului al III-lea preliminar al Cupei EHF la handbal feminin. România are trei reprezentante în această fază, toate urmând să evolueze în deplasare.

SCM Râmnicu Vâlcea joacă sâmbătă, de la ora 15, la Ikast, împotriva danezelor de la Herning-Ikast Handbold, partidă ce va fi arbitrată de cuplul maghiar format din Péter Herczeg și Péter Südi. Meciul va putea fi urmărit online AICI. După 13 etape scurse din campionatul danez, Ikast ocupă locul 4, iar în ultima etapă a pierdut în deplasare la NHF Nyk, scor 25-30.

Tot sâmbătă, dar de la ora 16, Măgura Cisnădie evoluează la Zvenigorod, cu Zvezda, echipă aflată pe locul 6 în Superliga din Rusia. Partida va fi arbitrată de muntenegrencele Jelena Mitrovic și Andjelina Kazanegra și va putea fi urmărită online AICI.

Deținătoarea trofeului, SCM Craiova, va juca în Germania, la Hamm, împotriva Borussiei Dortmund, nemțoaicele aflându-se pe locul 4 în Bundesliga feminină. Borussia a învins miercuri, pe teren propriu, cu 28-23 pe Buxtehuder. Partida va fi arbitrată de britanicii Allan Stokes și Brian Bartlett și nu este televizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *