Kuduz aduce un punct pentru Dinamo la Turda pe finalul jocului

Meci pe muchie de cuțit la Turda, între deținătoarea Cupei Challenge și campioana României, în etapa a noua a Ligii Zimbrilor. După o primă repriză echilibrată, gazdele au intrat la pauză cu un gol avans, pentru ca, în mitanul secund, ardelenii să aibă de mai multe ori un avantaj de 4 goluri. Astfel, Potaissa conducea cu 22-18 în minutul 47, dar Dinamo a egalat 10 minute mai târziu la 25, după golul lui Szasz. La intrarea în ultimul minut, Talas le-a adus pe gazde în avantaj, iar Constantin Ștefan a solicitat time-out cu circa 30 de secunde înainte de final. Dinamo a atacat lung, iar Kuduz a marcat cu o aruncare la colțul lung, de la 9 metri lateral stânga. Mai erau 3 secunde, Horațiu Gal a solicitat time-out, însă ultima fază nu s-a soldat nici măcar cu o pasă spre semicercul dinamovist.

Potaissa Turda – Dinamo București 27-27 (14-13)

Turda: Irimuș, Szopka, Fleșer – Cîntec 5, Szoke 5, Pavel 4, Ghiță 3, Thalmaier 3, Lazăr 3, Talas 2, Iancu 1, Pop 1, Savic, Ștef, Ignat. Antrenor: Horațiu Gal.

Dinamo: Missaoui, Heidarirad – Zulfic 5, Descat 4, Kuduz 4, Bannour 3, Șandru 3, Acatrinei 2, Szasz 2, Negru 2, Alouini 1, Komogorov 1, Savenco, Gavriloaia, Mosavi, Dima. Antrenor: Constantin Ștefan.

Foto: captură video turdanews.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *