CSM București obține o victorie concludentă în Ungaria

Campioana României și-a revenit după înfrângerea de pe teren propriu cu Vipers Kristiansand și a izbutit o victorie clară pe terenul liderei grupei, Ferencvaros. Cu toate acestea, CSM-ul n-a început deloc bine partida disputată la Erd și, în minutul 5, gazdele conduceau cu 5-1, iar suporterii campioanei noastre aveau un deja-vu deloc plăcut, al partidei din Germania, cu Bietigheim. De data aceasta, însă, scenariul nu s-a mai repetat, iar handbalistele pregătite de Dragan Djukic au revenit rapid, au egalat la 5 în minutul 11 și au preluat pentru prima dată conducerea în minutul 13, 7-6, după golul înscris de Radicevic. Mai mult, CSM-ul a intrat la pauză cu un avans de 7 goluri, după ce nu a primit gol în ultimele 6 minute ale primei reprize. Cu o prestație consistentă pe ambele faze, campioana României a menținut o diferență constantă în repriza secundă, iar în minutul 59 avea 9 goluri avans, 34-25, obținând o victorie care o aduce în fruntea grupei. De reținut procentajul de reușită în atac al CSM-ului – 81%.

FTC-Rail Cargo Hungaria – CSM București 28-34 (10-17)

Ferencvaros: Biro, Szikora, Szemerey – N. Hafra 6, Pena 6, Kovacsics 5, Lukacs 4, Klivinyi 2, Marton 2, Schatzl 1, Faluvegi 1, Meszaros 1, Farkas, Snelder, L. Hafra, Hornyak. Antrenor: Gabor Elek.

CSMB: Grubisic, Ungureanu, Ion – Neagu 9, Lekic 5, Cvijic 5, Mehmedovic 5, Radicevic 3, Kurtovic 3, Curea 2, Lazovic 1, Omoregie 1, Manea, Udriștoiu, Hagman, Jacobsen. Antrenor: Dragan Djukic.

Foto: ehfcl.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *