Măgura Cisnădie o elimină pe Zvezda Zvenigorod și merge în grupele Cupei EHF

Calificare de senzație pentru Măgura Cisnădie în grupele Cupei EHF, în fața rusoaicelor de la Zvezda Zvenigorod. În tur, Zvezda câștigase cu 29-24, iar în returul de la Cisnădie scorul la pauză era egal, 10-10, după o primă repriză în care oaspetele s-au aflat mai mereu la conducere. Măgura a făcut o a doua repriză de senzație, desprinzându-se la 17-11 în minutul 43, după 6 goluri consecutive, având, la un moment dat, și 9 goluri avans, 25-16, în minutul 55. Echipa ardeleană obține o victorie mare și o calificare istorică pentru micuțul oraș transilvănean și n-ar fi rău să-și reconsidere și relația cu mass-media, capitol la care e în Liga a III-a.

Măgura Cisnădie – Zvezda Zvenigorod 26-18 (10-10)

Cisnădie: Moreschi, Voicu – Boljevic 9, Moldovan 7, Araujo 5, Apetrei 2, Costa 1, Fachinello 1, Da Silva 1, Tomescu, Chirilă, Goran, Matei, Popovici. Antrenor: Alexandru Weber.

Zvezda: Anoshkina, Kirikias, Tikhanova – I. Nikitina 5, Klimantseva 4, N. Nikitina 2, Zakharova 2, Illarionova 2, Osipova 1, Listopad 1, Tserkovniuk 1, Chernova, Triobchuk, Ganicheva, Karaseva. Antrenor: Alexei Gumyanov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *