Eden Hairi și Pero Milosevic prefațează partida CSM Bacău – SCM Poli Timișoara

CSM Bacău și SCM Politehnica Timișoara se vor întâlni de două ori în trei săptămâni, ambele partide urmând să aibă loc la Bacău. Primul dintre ele se va disputa miercuri, de la ora 19, în cadrul etapei a XI-a a Ligii Zimbrilor. Vă prezentăm declarațiile antrenorilor principali cu privire la acest meci.

Așa cum am mai declarat, imediat după tragerea la sorți pentru Cupa României, din dubla cu Timișoara ne dorim să câștigăm măcar o dată. Sincer, eu mi-aș dori să producem o surpriză în prima confruntare, dat fiind faptul că, pentru noi, sunt mai importante punctele acumulate în campionat. E clar că ne așteaptă un joc dificil și important, în care cuvântul de ordine va fi dăruirea totală.  În acest context, prezența suporterilor echipei noastre ne va dubla șansa de a reuși o evoluție bună. De aceea, îi așteptăm la sală pentru a susține tânăra noastră echipă. Eden Hairi (foto, antrenor CSM Bacău)

 

Nu putem câștiga dacă nu vom fi foarte concentrați. Îi respectăm pe cei de la Bacău, au o atmosferă senzațională, acolo mereu e sala plină. Trebuie ca jucătorii să fie concentrați, chiar dacă mulți dintre ei au îndoieli despre viitorul acestui club. Cred că din iarnă vom putea obține rezultate bune dacă rămân aceiași jucători. Trebuie să obținem rezultate bune până în decembrie. La meciul de miercuri trebuie să fim foarte atenți în apărare, iar în atac, să avem o mentalitate de învingători. Pero Milosevic (antrenor SCM Poli Timișoara) – sursa: tmsport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *