Dinamo face un pas important spre calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor

Înainte de meciul cu finlandezii de la Riihimaen Cocks, campioana României avea nevoie de două victorii pentru a ieși din grupele Velux Champions League. Miercuri seara, Dinamo a câștigat și acum mai are de făcut doar un pas pentru o calificare istorică. Succesul dinamoviștilor s-a conturat cu multe emoții, chiar dacă, la un moment dat, aceștia s-au desprins la 3 goluri în prima repriză (9-6 și 10-7), dar oaspeții au egalat la 10, după care Dinamo a intrat cu avantaj minim la pauză. Campioana României s-a aflat la conducere în majoritatea timpului și în repriza a doua, însă s-a văzut egalată la 21 cu 8 minute înainte de final. Au urmat două goluri, înscrise de Alouini și Gavriloaia, apoi Ronnberg i-a adus pe finlandezi la un gol  distanță, pentru ca Alouini să înscrie golul care a adus liniștea, cu 63 de secunde înainte de final. Dinamo joacă meciul decisiv pentru calificare pe 29 noiembrie, în Elveția, cu Wacker Thun.

Dinamo București – Riihimaen Cocks 24-22 (13-12)

Dinamo: Heidarirad, Missaoui, Grigoraș – Descat 7, Komogorov 6, Alouini 5, Gavriloaia 3, Negru 2, Szasz 1, Șandru, Zulfic, Mousavi, Savenco, Kuduz, Acatrinei. Antrenor: Constantin Ștefan.

Cocks: Morkunas, Shitsko – Ronnberg 8, Novoselov 4, Nenita 4, Puljizovic 3, Basaric 2, Taminen 1, Lukyanchuk, Zupanjac, Syrjala, Kovalenko, Tsitou, Udd. Antrenor: Gintaras Savukynas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *