CSU CNOT Brașov încheie anul cu o victorie, dar și cu regrete

Primul meci al ultimei etape din 2018 a seriei A din Divizia A de handbal masculin s-a disputat la Brașov, între echipa Centrului Național Olimpic și ”satelitul” prim-divizionarei CSU Suceava. După o primă repriză echilibrată, tinerii handbaliști pregătiți de Florin Paraschiv și Alina Teslărașu s-au desprins la capătul primelor 10 minute din mitanul secund, obținând cea de-a patra victorie a sezonului.

Chiar dacă a fost ultimul joc al sezonului, meciul a fost unul dinamic, cu acțiuni în viteză și cu realizări deosebite ale ambelor echipe. Suntem foarte mulțumiți de evoluția băieților noștri în această toamnă. Cu siguranță, de la anul vom fi și mai puternici, având în vedere că am reușit transferul a trei jucători de valoare, la fel de tineri. Avem regretul că niciunul dintre jucătorii noștri nu a fost convocat la echipele naționale. Îi vom pregăti și mai bine și vor ajunge acolo unde le este locul, sunt convins de acest lucru. Florin Paraschiv (antrenor CSU CNOT Brașov)

CSU CNOT Brașov – CSU Suceava 38-28 (16-14)

Brașov: Fîntînă, Staicu – Csibi 8, Diaconu 7, Tălmaciu 5, Dragomir 4, Moșneagu 4, Wokan 4, Ciutacu 2, Troancă 2, Manciu 1, Sora 1. Antrenori: Florin Paraschiv, Alina Teslărașu.

Suceava: Duman, Șoldan – Lăzurcă 9, Alupoaiei 6, Cozorici 3, Roșu 3, Ivan 2, Oargă 2, Jităreanu 2, Bejinariu 1, Pintilei, Fedic, Burac. Antrenor: Ioan Tcaciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *