CSU Craiova remizează surprinzător la Târgu Jiu în Divizia A masculină

CSU Craiova s-a împiedicat surprinzător în deplasarea de la Târgu Jiu, din ultima etapă a primei jumătăți a campionatului seriei C din Divizia A masculină. Craiovenii au avut un avantaj de 6 goluri la pauză, iar în repriza secundă s-au desprins și la 8 lungimi, 24-16 în minutul 37. Cu 10 minute înainte de final, oaspeții aveau încă 5 goluri avans, 32-27, dar echipa gazdă a început cursa de urmărire, reușind să egaleze la 33 în minutul 57. Craiova a condus apoi cu 34-33 și 35-34, dar veteranul și golgeterul gazdelor, Dumitru Ghișe, a înscris golul egalării în ultimul minut. La jumătatea campionatului, CSU Craiova ocupă locul al treilea în serie, cu 13 puncte, la 2 puncte de ocupanta locului al doilea, Unirea Sânnicolau Mare și la 11 puncte de lidera CSM Reșița.

A fost un meci condus de echipa noastră timp de 55 de minute, dar, pe fondul greșelilor din apărare și al lipsei de concentrare, am terminat la egalitate. E un rezultat ca o înfrângere pentru noi, dar asta e, mergem mai departe și sperăm să facem un meci mai bun în cupă, cu Unirea Sânnicolau Mare. Cătălin Popescu (antrenor CSU Craiova)

CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu – CSU Craiova 35-35 (14-20)

Tg. Jiu: Motoi, Ursu – Ghișe 13, Ivaschescu 7, Dumitrescu 6, Marin 4, Lăcătușu 2, Mărgineanu 1, Dodu 1, Cîtu 1, Vătavu, Drugă. Antrenor: Adrian Gorun.

Craiova: Gheorghiță, Gheorghe, Lupitu – Iovănescu 12, Ianăși 7, A. Păun 7, Luntraru 6, Zarițchi 2, Mănescu 1, M. Păun, Gușatu, Ruseanu, Budoiu. Antrenor: Cătălin Popescu.

Foto: sportuldoljean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *